Ni har väl inte glömt tävlingen med Shaiboxen (en resa för två till Barcelona + reskassa!)?

Jag är som bekant rätt petig med vad jag gör reklam för och med vilka jag jobbar med. Därför ville jag testa dom här produkterna först. Älskar koncept där man prenumererar på något u t a n nån jädra bindningstid.  Hatar sånt skit.

20157312113303501070280_sbig

 

Nu har jag provat och jag kan stå för det. Lyssna på det här innan du på förhand bestämt dig för att det inte är något för dig:

För 279 kr får du en låda hemskickad varje kvartal månad innehållande påfyllning av rakblad och olika nya hudvårdsprodukter. Alltid till ett värde av minst 500 pickadoller OCH: det är livstidsgaranti på hyvlarna!

Det här är en norsk idé och den har gjort succé i Norge och nu relanseras den här i Svedala. Ibland blir jag så trött på att jag själv inte kommer på liknande grejer. Det handlar alltid om att skapa ett behov, fixar man det så lyckas man. Det jag gillar med dom här är att de har lyssnat på sina kunder och plockat in grejer i boxen som prenumeranterna vill ha. Lyhörda med andra ord. Plus att det är bra kvalitet. På riktigt.

De har en sommarspecial med introduktionspris på 99 kr och även som den så kallade sommaren är till ända om typ en kvart så slutar ju inte håren på benen och under armarna att växa direkt. I alla fall inte på den här kärringen.

Jag ville som sagt prova det här först för att se om det var värt att rekommendera och det ä r det… det är därför jag är lite sent ut till er, f’låt!

Det här låg i min necessär:

IMG_6057

Stora rakhyvlar med flera extra hyvlar. Gel som man använder när man rakar sig, små plutthyvlar och rengöringsservetter för ansiktet.

Älskar speciellt dom här minihyvlarna för bikinlinjen.

IMG_6077

Dock ska man väl erkänna att det vintertid kanske krävs … ähum … en slåttermaskin för att få Fiffi fin. På mig i alla fall, hehe.

Sen upptäckte jag en annan grej som jag aldrig sett förut: en liten ask för själva huvudet. Skitbra när man reser!

IMG_6114
IMG_6113

Så jäkla smart. Äntligen liksom.

ShaiBoxen kostar alltså nu 99 kr, du förbinder dig inte till ett skit, bara att säga upp … om du nu vill det. Fortsätter du kommer det alltså en låda i kvartalet och du betalar 279 kr per gång. 

I och med Sverigelanseringen så erbjuder de också en tävling. En resa för två till Barcelona med 1000 euro i fickpengar. Om någon av er vinner så kräver jag att jag får följa med. Basattnivet!

Vinnaren presenteras på Facebook den 31 augusti.

HÄR blir du prenumerant!

 1. Eftersom jag inte riktigt har behovet av att fylla på med hyvlar/blad så ofta undrar jag vad det är för något annat i paketet. Vad är det för hudvårdsprodukter?
  Ursäkta om jag är skeptisk mot alla himlabraerbjudanden och vill inte förta dit erbjudande men undrar även om det är sant med Sverigelansering 2015? T ex Pernilla Wahlgren, Egonia och många andra bloggare tyckte detta var toppenhyvlar redan 2012/2013.

  1. Grejen är den att jag spenderar en förmögenhet på Gillette och undrar varför när dom här är minst lika bra. Någon sa att de tillverkas på samma ställe, men det vet jag inte om det är sant..

 2. Jag prenumererade på dom här för några år sen, o dom är verkligen jättebra! Dock gick själva handtaget sönder o jag fick ingen ny så jag avslutade prenumerationen o försökte efter några månader med o påbörja en ny, men det gick inte 🙁 Så efter att ha fått nöja med andra under en lång tid nu hoppas jag att jag nu äntligen kan få bli kund igen! – För dom är verkligen riktigt bra!! Så ni som tvekar – gör inte det 😉
  Hoppas solen lyser på er alla o att ni har en härlig dag!

 3. Menar du på fullaste allvar att du skulle vilja klämma ner ditt huvud i den lilla asken när du är ute och reser?
  Jag tycker att största nöjet med att resa är att få se sig om här i världen, men det går ju inte om man stoppar huvudet i en ask fattar du väl 😉

 4. Vad hände med den där laser maskinen du skulle prova? Har inte sett någon uppdatering om den, innebär det att den inte fungerade?

  1. Åh, den har jag ju skrivit om flera gånger! Jättebra, men man måste underhålla kontinuerligt och det … ähum … har inte jag gjort.

 5. För mig blir det inget startpaket. Jag bor tydligen inte på min adress enligt formuläret. Jag vet med all säkerhet att jag bott på denna adress i 6 år.. Tråkigt!

 6. ”Det handlar alltid om att skapa ett behov, fixar man det så lyckas man. ”
  Eller så lyckas man genomskåda att det där är ett behov skapat enbart för att någon ska tjäna pengar på ens osäkerhet. Att det inte på något sätt ligger i den rakande individens intresse att göra sig av med naturlig hårväxt, utan det är någon som insett att det går att utöka rakhyvelsmarknaden till 100% genom att tala om för kvinnor att deras fullt naturliga hårväxt är onaturlig. Kvinnor ska vara släta och hårlösa, annat är avvikande = konstigt, eftersom ingen kvinna ser ut så egentligen.

  Jag säger varken bu eller bä om kvinnor som väljer att raka sig, men jag tycker det är viktigt att vara medveten om vems agenda man uppfyller. Dessutom är det jäkligt skönt att ha sluppit ifrån stubbpaniken. Peace.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..