Så där ja, då var allt som vanligt igen

Vi lyckades få 2 sommarsoliga dagar till här i Stockholm. Att adda på de tidigare 4 dagarna. Fifan, nästan en hel vecka då det inte regnade en enda gång. Älska svensk sommar.

IMG_6191

Jag ska inte klaga. Jag ska inte klaga. Jag ska inte klaga. Jag ska inte klaga.

  1. Det är lugnt Mona…jag såg på YR.no att solen verkar komma till Sverige också….själv flydde jag Sunnyside ( du vet rätta sidan av stan ) och hänger sen en vecka tillbaka nere på Franska rivieran och här regnar det inte Alls …bara 30c i skuggan så jag säger inte klaga Inte klaga på värmen….jag sippar vidare på rosevinet och badar lite åt dig med då…hälsar hon som sällan kommenterar men alltid har ett öga på dig ❤️

  2. Har lagt upp din blogg som helsida på skärmen då du inte har en egen app.
    Men jag vet inte om det var en så bra idé.
    Nu har jag den här bilden på första sidan på ajfonen, man kan ju bli rädd för mindre

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..