Halleluja – nu kan ni som stinker andas igen!

ÄNTLIGEN har vi fått hem Poo Pourri-sprejer och särskilt skosprejen har ju varit missing in action rätt länge!

Vi har nu flera hundra sprejer i lager och alla ni som har väntat så himla länga på skosprejen: era paket skickade vi i måndags!

IMG_6161IMG_6163

Jag har noterat att jag har fått många nya läsare den senaste tiden och måste nog förklara mig lite. Vi säljer en produkt från USA som tar bort fotstink och en annan som tar bort odören när du bajsar. I know, det låter helt sjukt men det är på riktigt och det fungerar. I början var många av mina läsare tveksamma men efter att ha beställt en gång så får vi hela tiden så kallade repeat-ordrar. Om inte annat så är det en extremt bra ge-bort-present. Alla bajsar men ingen jefel pratar om det! Innehåller inga konstigheter, endast eteriska oljor, ej djurtestat och är miljövänlig! Man sprejar alltså f ö r e man sätter sig och oljorna ”kapslar” in stanken.

IMG_6164

Lilla flaskan räcker till 100 toabesök, den stora flaskan till 200. Den populäraste doften är denna, Citrus Mint;

IMG_6166

Den lilla har jag i handväskan/fickan och den lite större i badrummet. Asbra om man jobbar på kontor där man inte har egen toalett. Hehe, vem har det liksom?!

Royal Flush är den som män tycker luktar bäst. Eller så är det för att den ser mest ”manlig” ut…

IMG_6165

Fotsprejen har vi shitloads av nu så beställ för bövelen för den kommer ta slut, trust me. (Jag har noterat att många av er som testat den tidigare börjat beställa 2 åt gången; smart!)

IMG_6185

Jag tänker dra igång en ny KÖP 3-BETALA FÖR 2-kampanj med start just precis nu.

HÄR beställer ni! OBS! Du MÅSTE skriva SOMMAR15 när du checkar ut, annars missar du rabatten och jag kan i n t e fixa till det i efterhand!

LOADING..