The never ending röjning och fredagspresenter

Jag har nog haft den roligaste jobbveckan på länge. Oj som jag trivs med att slänga, bära, lyfta, dra och fixa. Vi. Har. Så. Mycket.Skit.

Hamstern maken har lovat att inte lägga sig i men jag ser hur det vänder sig i magen varje gång han ser att jag lägger något på slänga-högen. Ibland öppnar han munnen men jag ba’; ”App, app, app, inte ett ljud!”

Vårt så kallade showroom har varit en lager/slit- och slängplats i flera månader. Vi har inte kunnat ta upp kunder då det sett förjefligt ut.

Igår tog jag tag i saken. Ordentligt. Höll på precis hela dagen.

Mm, I know, inte det ultimata, men det får duga.

Vi börjar få fler och fler privatpersoner som kommer till kontoret och vill handla. Mest stolar och mattor,  men även smide och annat.

I det här rummet har man nästan inte kunnat gå in i. Till slut blir man blind och tycker att en snitslad stig in till sitt kontor är normalt. Tre timmar senare var det nästan tomt. De röda tomma papperskartongerna ska jag ta med till SynOptik nästa vecka. Det är  i sådana vi packar glasögonen.

Jag har lite kvar att röja här, men det värsta är gjort.

Å andra sidan finns det shitloads av mer ställen på kontoret där jag måste gå fram med en röjsåg.

Trött som en örn åkte jag med talibanen till en godisaffär. Idag ska hon ha kalas nämligen. Nä, hon fyller inte år. Inte förrän i juli men då alla är på semester när hon har sina födelsedagar brukar vi ha dom på hösten. Ähum … hann inte förra året, så nu blir det idag i stället.

När vi hade våra 10 videobutiker skulle jag aldrig drömma om att gå in till en konkurrent, men nu var det premiär för det.

Jack-Jane säger att den där chokladen är den godaste som finns. Jag gillar inte mjölkchoklad längre men måste ändå prova.

När jag kom hem låg det två paket och väntade. Jag ÄLSKAR paket. Det första var från Bok-Åsa. En bloggläsare som äger Drottninggatans Ljud & Bild här i Stockholm. För ett par år sedan köpte jag småbrickor av henne. Som jag använder för frukostmackan. Hon stod som utställare på trädgårdsmässan och hade sådana i sin bokmonter. De kostade typ 10 kr styck. Billigt skit som man inte ska ha i diskmaskinen men eftersom de just var billigt skit hade jag det ändå. I två år har dom hållit. Helt otroligt. Nu börjar de dock bli lite rackliga och spricka, så hon skickade några nya.

Jag som i normala fall avskyr ugglor gillade den klart bäst! Tack Åsa!

I det andra paketet låg det en liten plansch från Kicki (också en bloggläsare som har butik). SÅ fin!

Hon hade dessutom skickat med en present till talibanen och maken. ”Mamma, det bästa med din blogg är att jag får så fina saker ibland!”

En jättesöt klocka. Hon blev superglad.

Maken fick en rolig disktrasa och jag fick ytterligare en till.

Det roligaste är att maken gjorde en prototyp av ganska precis samma idé för ett par år sedan men som vi inte har satt i produktion. Därför blev jag så sjukt överraskad och glad när Kicki gav mig den första disktrasan på mässan. Tack Kicki, det var verkligen, verkligen kul att få prata med dig då!

Kvällen avslutades med min asgoda lasagne. Talibanen älskar den och var med och lagade.

Det var första gången på flera veckor som vi alla tre var hemma samtidigt och kunde umgås lite. Väry nice.

Idag lördag. Kalas om ett par timmar. Ikväll middag hemma för goda vänner. Nu ska jag försöka komma på vad jag ska bjuda på. Förslag?