Formex dag 1

Det är ju inte så ofta man är på gott humör nu för tiden så det var ju passande att man var det igår, på mässans första dag. Passade även på att göra mig till för alla jag skulle träffa, bloggläsare och kunder, med att sminka mig och platta peruken.

IMG_3417

Ut till mässan och det första som möter mig är det här;

IMG_3479

Jag har förvisso Sveriges svartaste fingrar när det kommer till Avsnitt Blommor & Blad, men inte ens van blomsterböna skulle kunna förklara för mig hur den ena buketten stod spikrak och den andra låg slickad längs vasens kanter. Tills jag tittade inuti vasen. Ähum, somliga hade visst glömt att hälla i vatten igår.

DSC00291

Strax efter öppning kom Marie, som har Odahl Design (smycken) förbi med en försenad julklapp till mig. Hon var extra stolt över paketinslagningen..

IMG_3446

Hon har tagit in rostfria smycken och jag fick ett set av henne. Marie känner mig och min fäbless för bling, hehe.

IMG_3526

Sen började kunderna komma. Oj som vi sålde tuppar. Och mattor. Och tjocka damer.

IMG_3477

DSC00295
DSC00300

Vi som står intill varandra har kul som fasen ihop. Mellan kundbesöken så hänger vi hos varandra och skrattar knäskålarna ur led. Angelica, ena halvan av två.

IMG_3544

Carima och Sophie på ByCarima;

IMG_3473

Jag tar varje chans jag får att sticka från montern. Tvi vale så tråkigt det är att stå stilla på ett ställe. Passade på att gå över till Janes monter.

IMG_3459

Kolla vad snygga vi är! Min fina Jane.

IMG_3467

Sen gick jag vidare bort till Odahl.

IMG_3440

IMG_3492

Gick igenom Odahls nyheter och var tvungen att lägga en beställning.

IMG_3498
IMG_3499

Det här är tre olika armband. Must have.

IMG_3494

IMG_3496
IMG_3497

IMG_3495
IMG_3500

Det fina med Odahls smycken är att dom är jättebilliga. När jag får den här leveransen ska jag länka in till deras sida för privatpersoner, så får ni själva se.

Eftersom jag för en gång skull inte körde bil till mässan så passade jag på att säga ja tack till ett glas rosé av Marie. Sen pep jag tillbaka till min monter.

Jag bad Alice, en av våra anställda, att göra en snygg pose på mattorna.

IMG_3504

Själv blev jag inte lika snygg. Kan kanske bero på åldersskillnaden. Men vinet var gott..

IMG_3507

Stod ut en kvart sen gick jag bort till Anna på Teddykompaniet. Där träffade jag en väry trevlig bloggkollega; Malin/Fnulan. Vi bloggade på samma portal för länge sen men har aldrig träffats.

IMG_3542

Anna till vänster och Malin till höger. Helvitti så jäkla trevlig hon var. Malin har skrivit en barnbok för 3-6 år, som Anna/Teddykompaniet kommer sälja. Den har fått extremt bra recensioner så jag gissar att det kommer uppföljare.

Militta

Älskar människor som förverkligar sina drömmar.

Jag vet ju att jag har ett gäng läsare med barn i den här åldern så jag undrar om jag inte ska fråga Malin när hon kommer till mig idag, om inte jag kan få lotta ut några stycken till er, kan det vara något tro?

Vi hade för övrigt sjukt kul när vi skulle fota oss. Och våra hakor. Som somliga inte ville visa.

Fnulan och jag

Bilden skitmycket snodd från Fnulan.

Släpade med mig Fnulan till Lena på Village Candle och presenterade dom.

Lena och jag

Sen gick jag förbi Marie som har MiM Design.

IMG_3484

IMG_3443

Måste dit igen innan mässan stänger på lördag och välja ut ett par tavlor. Har en hel samling från henne nu.

Tillbaka till montern för att träffa Anna/Dlight. Hon som stöper mina ljus jag jämt tjatar om. Bästa kvaliteten ever.

IMG_3520

Vi bestämde oss för att ta en lunch när alla mässor är över.

Dagens gladaste stund var när fina Tina från SysterLycklig kom. Vi hinner ju fan aldrig träffas och äta middag. Som vi bestämmer att vi ska/måste göra varenda gång vi ses.

IMG_3522

Jag har hittat en toalett på mässan dit ingen annan går. Där kan man sitta i fred och göra sånt man egentligen inte gör på andra ställen än hemma, men ibland kör det ihop sig.

IMG_3517

Ju mer jag funderar på det, ju mer säker blir jag på att jag vill dra igång en webshop här på sidan. Vi har ju www.designforhome.se som är för er privatpersoner, men jag vill ha en shop där jag har grejer som jag tycker är fina. Style by Mona. Typ. Är det något ni skulle tycka vara kul? Då kan jag även plocka in grejer jag kommer över till bra priser just för er läsare.

Nu är det strax dags att åka ut till mässan. Ska hämta upp 23-åringen och åka ut lite tidigare. Jag gillar att gå runt tidigt där och fota. Tänkte lägga upp en bildkavalkad här sedan på lite av utbudet.

Men först måste jag nog klä på mig lite, hehe.

IMG_3523

Laters!

LOADING..