Oopopidop

Måndag. Lugn vecka. På det privata planet. Frukost med Sophie på onsdag och på kvällen hoppas jag att ni som bor i Stockholm hänger med ut till Plain Vanilla, maila info@plainvanilla.se och anmäl er.

Jag ska vara där och vill träffa så många som möjligt. De har börjat lite smått med inredning och annat plus svinbra rea på väldigt mycket innan flytten. Släpa med er så många vänner, jobbarkompisar, grannar och allt möjligt. Det kommer vara värt det, jag lovar!

Och det kommer bli kalaskul.

Onsdag alltså.

17-20

PVInbjudan27

  1. ”Jag… vill träffa så många som möjligt” Uj, uj, nu är Mona i säljartagen. För om du verkligen bara ville träffa dina läsare kunde du hellre föreslå en fika på Bromma Blocks… Ligger mycket bättre till och billigare för alla.

    1. Du har så rätt, men glömmer en detalj: 99% av alla på Formex som kommer fram bor inte i Stockholm utan är bara här för mässans skull!

  2. Och som vanligt krockar det med annat 🙁 Har själv kundkväll då… Vet inte hur många tillfällen jag tänkt gå på… bara för att få träffa Mona 😉 Men så snubblar man på mållinjen och missar det… Så nu hoppas jag på nytt tillfälle 🙂

  3. Om det nu inte varit så att jag fyller år i morgon och ska ha kalas så hade jag självklart åkt 50 mil för detta…men men man fyller ju bara 47 en gång 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..