I goda vänners lag och vet ni vad det här trädet heter?

Igår tog vi färjan ut till en av skärgårdsöarna här i Stockholm, Tynningö, för att hälsa på goda vänner över en lunch.

IMG_6123
IMG_6152
IMG_6122

Mia och maken har ungefär samma skills när det kommer till matlagning. Här försöker dom komma på hur man tinar kött i en mikro.

IMG_6134

Under tiden ägnade jag och Micke oss åt lite mer väsentliga saker.

IMG_6136

En god lunch blev en ännu godare middag 7 timmar senare. Det är svårt att slita sig när man har det bra med människor som flyttat in i ens hjärta.

På deras tomt står ett träd som ingen vet vad det är för sort. Jag sa att jag skulle lägga ut det här eftersom jag är övertygad om att någon av er har järnkoll.

IMG_6130

Den har några konstiga bär, eller vad det kan vara för nåt. Änybody?

IMG_6156

Det är få människor som kan se så skönt avslappnad ut som Mia. Hela dagen var jag på väg att ta kort på hur hon ser ut i peruken när hon är ledig och inte står och håller föredrag, men jag glömde bort det. Hon ser ut som om hon stuckit fingrarna i ett eluttag. Med världens varmaste leende.

IMG_6138

Mia är ju gift med Micke, som helst inte vill figurera i media, hehe. Han vet inte riktigt om att jag ska bli hans nya fru. Jag är nämligen extremt svag för män som vet hur man hanterar hammare och spik. I synnerhet kombon Excelfanatiker/hantverkare.

IMG_6141

Maken å andra sidan är mycket svag för intelligenta och smarta kvinnor, så jag tänker partnerbyte här.

Det är bara en sak jag måste vänja Micke av med. På rotmos. Det här:

IMG_6137

Hur mycket sexig hammare man än håller i handen så går det där fetbort. Lyckligtvis så är hans nuvarande fru av samma åsikt, så han får inte gå utanför tomtgränsen med dom.

Jag tänker ofta tillbaka på det här inlägget som jag skrev om Mia. Sweet Lord som jag älskar Magdalena för att hon presenterade mig för Mia. Och jag älskar mig själv som inte gick och lade mig utan lyssnade och blev kär.

I en människa med ett genuint fint hjärta och så jefla jefla klok.

Med en lika bra man.

My husband to be.

Ska bara övertala Mia lite först.

LOADING..