Just so you know

2014-03-26 by MonasUniversum | Filed under Jag, jag & jag.

Det här är en grön chili.

chili

 

Det här är en väry stor snorch, med inte helt oläkta sår efter 400 kilo snortorkande… och ett par vanliga vintertorra nariga läppar.

IMG_8663

 

Det här är ett pekfinger.

 

 

IMG_8658

Man kan säga att det inte var så smart att pilla bort sårskorpor på näsan med det där fingret.

Man kan också säga att tårkanalerna funkar utan anmärkning.

Och man kan även säga att det förvånade även mig hur många svordomar jag kan utantill.

 


14 Responses to “Just so you know”

 1. S skriver:

  AJ! Jag gjorde samma, men höll på med mina linser. Kan säga att jag inte ens kunde uttala några svordomar – all energi gick åt till att över huvud taget överleva…

 2. MickeB skriver:

  Duu jag förstår att det gjorde ont men i dumhet överträffar jag nog dig i detta fall gällandes chili. För ett antal år sen tyckte jag att jag skulle bli lite mer up to date i matlagandet,(och eftersom jag gillar starka kryddor) så såg jag ett thai curry gryt recept. Glad ihågen köptes alla ingredienser in och här skulle lagas mat.Grytan skulle nu tillagas och jag skred till verket glad i hågen.Det jag både läst och hört var att aldrig ta dig i ansiktet efter att rensat och hackat chilifrukter!!Det aktade jag mig väldigt noga för,men strax efter att jag hackat upp ett antal chilipeppars så blev jag väldigt kissenödig och eftersom tid fanns så gick jag på toa.DJÄVLAR i HELVETET vad jag önskar jag aldrig gått på toa då!!Det fanns inte så mycket kallvatten och is så det fanns en chans att lindra detta lidande!Det tog en en hel kvälls lidande och tillbedjande till mörkare makter innan detta helvetiska smärtande började att någotsånär ge sig.Konstigt nog gillar jag fortfarande chili :)

  • Malin J skriver:

   Kan ju trösta dig med att du inte är ensam. Maken min, som roligt nog också heter Micke, gjorde exakt samma sak. Han svor lääänge.

  • Hondjuret skriver:

   Hahaha! Underbart! Men ptja .. antar att du lärde dig något. Och lärande är ju aldrig fel 😉

  • Veronica skriver:

   Hahaha, påminner mig om en bekant som fick tipset att smörja (heter det så eller heter det smora? Jaja, skit vart..) in sina lår med tigerbalsam vid muskeltrötthet. Sagt o gjort, efter en lååång tur på cykeln en varm sommardag plockade han fram den nyinförskaffade burken med Tigerbalsam, drog upp shortsen (nu snackar vi 80-tal =suuuperkorta shorts!) och började gnida in låren…MEN! Han kom på efter en bråkdels sekund att det kanske hade varit bra o ha boxerkallingar o inte tangakallingar. Hans röst ljöd över hela nejden (och typ ett par kommuner till) och sen gick han som Buffalo Bill ett braaa tag efter… Kontentan? Har man pillat på heta grejjer kanske man skall vara lite försiktig med nästa pryl man är sugen o ”pilla” på! Och till Mona, du upphör ALDRIG och förvåna en :-D!!

  • FruD skriver:

   Hahaha

 3. Malin Vbg skriver:

  Ha ha ha ha ha ha ha! Du är ju inte klok!;)

 4. Lena skriver:

  En gammal kursare skulle bjuda hem nya tjejen för första gången. Han var rät grym på att laga mat, och visste att tjejen gillade starka kryddningar, så han hackade i en hel del chili. Allt gick bra under middagen, så pass bra att tjejen faktiskt kunde tänka sig att stanna kvar över natten. Tydligen hade min kursare inte tvättat händerna riiiiktigt så noga som han borde med tanke på vilka aktiviteter de började ägna sig åt. Kan säga som så, att tjejen tillbringade en stor del av natten sittandes med ändalykten i svalt vatten i badkaret, för chilifingrar DÄR kan ge den effekten… Konstigt nog är de fortfarande tillsammans (detta är 7-8 år sedan) och har barn ihop, så det gick väl ändå efter omständigheterna hyfsat 😉

 5. ÅsaC skriver:

  Så nu är Talibanen ett mycket rikt barn?

 6. Lovisa skriver:

  Om någon funderar på att sexa efter chilihack: NEJ. DO NOT DO THAT. Det var inget kul för nån inblandad.

 7. Sonia skriver:

  Vadå vinternariga läppar. Det behöver man inte gå med om man använder Eucerin. Torkar inte ut läpparna och gör dig vanebildande av cerat. En toppenprodukt som köps på apoteket.

 8. Haha, underbart skrivet! Men stackars dig.

  Jag har samma problem, fast invärtes. Tål inte under några omständigheter att få i mig chili. Inte kul, då väldigt många rätter innehåller detta. :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *