Om man inte vet vad man ska göra av alla pengar

..så kan man ju alltid gå till tandläkaren.

IMG_6925

Funkar skitbra.

  1. Jag är kanske konstig, men jag tycker tandläkarstolen är så bekväm, har inget alls emot att gå till tandläkaren. Tycker det är mycket värre att besiktiga bilen!!! Hua!! De frågar alltid om saker som jag inte har en aning om… Min min har jag ju hyffsad koll på i alla fall!

 1. Usch hemska tAnke….. Vill inte tänka på vad min kommer o kosta den dagen jag tar modet att gå till käftis igen, hade en bra men som jag bara träffade 2 ggr fast namnet lät nästan som värsta käftisen sen slutade hon o fick nån ny som inte var lika bra plus attde slutade skicka kallelse så måste leta upp nån ny för vill inte tebax till folktandvården

  1. Jag gjorde som du; höll mig borta i flera år men jävlars vad det kostade senare. Nu är jag svinnoga med att gå en gång om året.

 2. Om du vill spara pengar när ni är i Florida i sommar så kan jag tipsa om att vissa Walmart’s har avtal med de stora parkerna ( Magic Kingdom, Universals etc) så man kan köpa entrébiljetter där billigare än vid själva parken. Då kan man ju dessutom gå rätt in istället för att köa på plats. Verry fifiisch. Har dock inte koll på exakt vilka men det går säkert att kolla upp.

  Själv har jag tecknat en slags försäkring hos tandläkaren så jag betalar lite varje månad och sen är det gratis när det är dax att gå dit.

   1. Walmart Supercenter
    550 U.S. 27
    Clermont, Florida 34714, United States vet jag hade en sådan biljettbutik för två år sedan i alla fall.
    Vet ju inte var ni kommer att bo 🙂

  1. En kompis har med nån försäkring hos käftis vet jag hon nämnde nångång när vi råkade prata om käftisbesök lr råkade o råkade var säkert hon som undrade när jag ska beställa tid hos en 😀

 3. Påminner om en blowup doll där lol

  Är skitskraj för tandis och undviker helst. Skoltandläkaren förstörde allt förtroende jag hade och sedan följde dessutom operationer i flera år. Men tandläkarna idag läser i alla fall psykologi och många annonserar att de är specialutbildad på oss fegisar. Det var de inte när du och jag var små.

  1. Jag hade exakt samma erfarenhet! Sen blev jag rekommenderad min tandläkare, som kör med hypnos/avslappning. Eller gjorde back then. Har gått hos henne i 24-25 år.

   1. Hade en som jag först tyckte var bra men sen en gång när jag gick dit så påpekade hon saker om min vikt och det hade hon inget med att göra. Hon fortsatte dessutom att prata dumma dieter (”bara apelsiner i en vecka”) medan hon jobbade med mig så jag kunde inte svara. Mådde så dåligt så dit gick jag aldrig igen. Jag undrar fortfarande varför inte svenska tandläkare kör med lustgas och lätt sövning som de gör i USA.

    1. Det gör de! Jag fick lustgas tills de var tvungna att sluta pga att det inte var ekonomiskt försvarbart längre men jag fick erbjudande om lugnande medicin (Folktandvården Rosenlund här i Stockholm).
     För övrigt tycker jag det var bra att du inte gick tillbaka till den där puckade tandläkaren, vad är det för sätt?! Kommentera sin patients vikt?! Herregud vilken stolpfjolla!

     1. Men om man är riktigt rädd är det inte ekonomiskt försvarsbart då? Och tack för tipset för Rosenlund! Jag MÅSTE ha bedövning men samtidigt är det den jag är rädd för.

  2. Jag har liknande erfarenheter av tandläkare men sen fick jag prova lustgas hähä! Lövlä! Efter några år med lustgas och med en tandläkare som hade vett och sans så lagar jag numer helst utan bedövning (pga av genetisk sjukdom tar bedövning ändå inte särskilt bra så varför liksom?)

 4. Jag ska till tandis i början på mars 🙁 besiktiga bilen tio dagar senare och eftersom bilen är nästan lika gammal som jag så lär det väl bli ett besök hos bilmecken också….
  Så var den månaden förstörd.
  Någon som har en sedelpress att låna ut….?

  Hur var det, Mona, har du ”bara” tandis den här månaden?

  1. Luckily så har jag bara tandläkaren. Gudskelov. Har precis avverkat alla inbetalningar på samtliga försäkringar på fan och hans moster.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..