Vem är du?

Nu vill jag att ni hjälper mig ordentligt. Jag ska göra om bloggen och måste därför få veta lite mer om er. Jag vet att jag har tusentals läsare och jag b e h ö v e r verkligen den här informationen från er. Jag lovar att inte missbruka den och jag lovar att det bara är jag som ser/har tillgång till era uppgifter. Men du, som aldrig sagt ett pip här på bloggen, please fyll i. Informationen går rakt in i min brevlåda. Och nä, jag ska inte skicka en massa jäkla reklam.

 

Och ni andra snackpåsar, er behöver jag inte ens be två gånger, bara fyll i tacksåmycket.

 

Det här inlägger kommer ligga på framsidan ganska länge, ända tills jag har så många tusen svar som jag förväntar mig, okej?!

 

[contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Ålder’ type=’url’ required=’1’/][contact-field label=’Postnummer’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Ort ‘ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Gift/sambo’ type=’checkbox’/][contact-field label=’Hemmavarande barn’ type=’checkbox’/][contact-field label=’Fritidsintresse 1:’ type=’text’/][contact-field label=’Fritidsintresse 2:’ type=’text’/][contact-field label=’Fritidsintresse 3:’ type=’text’/][/contact-form]

LOADING..