Plain Vanilla på måndag, komsi komsi!

Hörrni. Jag har ju för bövelen glömt att påminna er om Plain Vanilla-utförsäljningen på måndag! Ni som var med i våras vet vad som vankas! Tjejerna expanderar och ska flytta kontor och lager nästa vecka. ALLT ska slumpas bort asbilligt. Och vi gör som förra gången: webshopen öppnar 08.00 och så handlar ni utav helvitti, först till kvarn. Ni får en kod av mig på strax innan shopen öppnar och den gäller fram till midnatt.

TÄNK PÅ EN SAK: PV’s kläder är generellt väldigt generösa så har du i normala fall large, så ta medium. Har du frågor om vissa plagg så rinJohanna, så guidar hon er, 070-316 03 21. Observera att byte sker endast i mån av möjlighet. Och som vanligt så är det så att det finns MYCKET mer varor på plats, vilket gör att tjejerna kan ha ännu bättre priser för er som kommer dit. Sorry för er som inte bor i Stockholm, men det fanns inga möjligheter att lägga upp alla plagg på nätet.

Ni som vill komma åker till Veddesta Centrum, Företagscenter (skitlätt att ta sig dit kommunalt, kolla sl.se, ingång vägg i vägg med centrumingången). Som tack för att ni tar er tid att komma så får ni ett smycke! Liksom förra gången så vill vi gärna ha lite koll på hur många ni är som tänker komma då vi serverar vin och dricka. Skriv i kommentarerna. Ta med er alla ni känner. Vi håller på mellan 17.00-21.00. Alltså, vi startar en timme tidigare än i våras.

Väry välkomna! Själv ska jag dit idag och paxa grejer innan ni kommer, hehe!

LOADING..