Åh, the love

2013-03-05 by MonasUniversum | Filed under Talibanen.

Talibanen städade sin klädkammare härom dagen och då hittade hon den här:

Jag blev alldeles varm i hjärtat när jag läste eftersom jag ofta pratar om att utseendet inte är det viktigaste. Var hon har fått det där med själen i från har jag ingen aning om, för jag pratar bara om “insidan”.


18 Responses to “Åh, the love”

 1. Skåne-Mia says:

  Underbart!

 2. pubes says:

  hon tänkte nog att själen sitter på insidan? :) hursom så var det hur fint som helst! <3

 3. Victoria says:

  Men du, vad hände egentligen efter lappen? Det var ju skiiitlängesen, och i hennes ålder borde hon rimligen ha varit kär i minst tio stycken andra efter det. :)

 4. Rijo says:

  Va fint! Jag gör som du – berättar för mina barn att männsikan finns inuti. Men. Världen är inte riktigt överrens med mig där….. Så mycket baseras på utsidan. Visst är det fint att vara fin på utsidan med, men gissa om du går miste om många som kunde varit värdefull för dig i ditt liv, om du kikat på insidan istället <3.

 5. S says:

  Vad hände med förre pojkvännen? Jag minns att de var på fikadate för länge sedan och att de varit ihop länge. Rann det ut i sanden eller löses även break ups med lappar?

  /På min tid vågade ingen fråga chans före 10 års ålder och då gjorde man det via kompis (haha)

 6. Anna says:

  Vad duktig hon är på att skriva, t.o.m stavningen är ju perfekt!!! Henne blir det nog något stort av

 7. Lisbeth says:

  “Ler” Det finns hopp om mänskligheten. Bra jobbat mamma Mona

 8. Therese says:

  Så sött! Mycket fin artikel i Aftonbladet idag! Kram till er!

 9. agneta blomberg says:

  Vilken härlig unge . Hon verkar vara en empatisk människa. Vegetarian ville hon också bli läste jag. En gullig tjej som bryr sig om djur. Hon verkar vara klok. Duktig på att snickra är hon också (till din lycka). Du har lyckats bra med henne :-) . Grattis ! :-)

 10. nina says:

  Åh!
  Blir ju nästan tårögd här.
  Rörande gulligt med andra ord.
  Hälsar nina

 11. Soffan says:

  Åh fick lite flashbacks från min egen barndom hehe :) så underbart! Har själv två pojkar och jag hoppas jag lyckas lika fint med dem som du gjort med din tös! Hon är ju helt bedårande :)

 12. Vivi says:

  Så fint! Kul att spara för framtiden – när hon själv en dag har en dotter i den åldern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *