I’m a vicious mom, hehe

Det är en del av er som undrar om jag inte är rädd för att talibanen ska läsa min blogg. Det är jag. Men inte så mycket. För jag skriver så mycket ointressant vuxenskit, så hon skulle bli uttråkad och inte veta hur hon skulle söka på taliban-inlägg.

 

Och än så länge så har hon så pass mycket respekt för mig så att hon, på dödligt allvar tror, att jag har satt in ett spårningsprogram i hennes dator OCH i hennes telefon, där jag kan se om hon har varit inne.

 

Jag har hotat med att ta både telefon och dator om hon ens är i närheten av bloggen.

 

När någon av er frågade om det här så berättade jag vad jag sagt till talibanen. Läsaren upplyste mig då om att talibanen ”kan ju låna en kompis dator/telefon.”

 

Ujuj, det hade jag inte tänkt på.

 

Så igår när vi satt i bilen så berättade jag ”i förbifarten” att en kompis till mig nyss konfiskerat sin sons dator och telefon, för att sonen varit inne på hennes blogg…via en kompis dator.

 

”Men, hur kunde hon veta det, om han lånade kompisens dator?”

 

”Jo du förstår, det här programmet som hon har installerat i bloggen, det är samma som jag har vettu, och det kan känna av om någon under 12 år är inne.”

 

VA, kan det?!”

 

”Japp, och det var därför hon kom på honom.”

 

Tystnad

 

”Jag lovar att jag ska vänta tills jag är 12.”

 

Så där ja. Då var säcken igenknuten.

LOADING..