Sex eller bullar

Maken bestämmer sig för att vara ledig idag. Det händer en gång i kvartalet. Utan överdrift. Vi ligger i soffan och surfar medan regnet öser ned.

Jag: ”Idag är en sån där dag som man ska baka bullar och bara vara inne hela dagen. Ska vi göra det?”

Maken: ”Kan vi inte ha sex istället?”

Jag: ”Ehh..no offence men bullarna räcker längre.”

Å andra sidan. När han är klar med att rensa avloppet i köket, plocka ruttna äpplen i trädgården, storhandla, borra hål i taket för nya ljuslyktan, rensat sina kläder, packat upp Norge-resväskan, åka till IKEA och köpa nya rullgardiner till talibanens rum, plocka ihop trädgårdens alla utemöbler, well, DÅ kan han få så jefla mycket sex han bara vill.

Because I’m a good wife.

 

 1. Va fan, e du hemma hos mig?? Exakt så där låter det oftast hemma hos mig/oss…bortsett från att jag inte bakar bullar…bara makens kommentar kvarstår då alltså; – Kan vi inte ha sex…….gäsp………

  Kram Spanien-Jess

 2. Skit också. Nyss bjöd sambon mig på en krämbulle som han varit och köpt. Innebär det att han redan bestämt att det inte blir bullbak och tänker ha sex istället? Det är nämligen han som bakar jag har ingen aning om hur man gör

 3. Jag bara ASG åt dig=)) Du är en kvinna som många skulle vilja vara=)) Herregud, så låter det hemma hos oxå! Men håller med dig, först ska dom bevisa att dom klarar alla ”göromål” sedan kan man ju alltid diskutera eller kasta tärning om sexet=)) He he he, skojar lite=)) Kollar din blogg och Maggans det första jag gör innan jag rusar sta till jöbbe. Önskar dig en riktigt skön lördag=)) Där fick jag till det;)

 4. här brukar jag ” skoja” lite om att samla sex poäng….exempelvis får saker gjorda, följa med på sånt han inte tycker är roligt m.m. kanske han får tummen ur och få lite gjort kanske rent av blir pedant 🙂

 5. Men herregud människa passa på. Vi går snart i taket här, två veckor och ingen sex…. Jäkla ungar som inte lägger sig eller skall sova emellan oss. Nä passa på !!!!

  1. Med tre små ska man inte underskatta en snabbis i källaren – vill bara säga det 🙂 Men det är fruktansvärt frustrerande !!!!!

   Kram från en medmänniska <3

 6. Finns en undersökning som säger att det som får oss män att gå igång mest sexuellt, vad det gäller dofter så är det nybakade bullar.
  Så männen går igång i alla fall.
  Vissa kvinnor går igång på nystädade diskbänkar så varför inte fixa en kombo?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..