I’m alive!

Resan gick kalasbra. Jag är i Alanya och vi landade 10.30.  Nu äta, sen skriva min-dag-i-bilder, för morgondagen.

Kan ju sukta er med att reseledaren hälsade oss välkomna med att upplysa oss om att det var 40 grader varmt.

Det regnar hemma va, hehe.

Do you miss me?

 1. 40 grader varmt där o regn här hemma…skitpårej =O)! Skämt åsido, ha det så himla myyys o njut av solen…

 2. Alltså, tycker nog du kunde tagit med dig lite av regnet till Turkiet. De behöver säkert lite där nere och man ska inte vara snål utan dela med sig av det man har gott om.
  Men de 40 graderna får du behålla. Sol vill jag gärna ha, men absolut inte den värmen. Fast det är klart, kan man ligga å guppa i havet eller i poolen är det säkert uthärdligt! Hoppas du hittade en snygg baddräkt, förresten!

 3. Låter ju inte helt fel med sol & värme

  Men eftersom jag har 1½ vecka kvar till sem så har JAG BESTÄMT att det ska vara sol & värme här då 😀

  Men hoppas du o talibanen får en underbar semester och glöm inte bort o blogga bara 🙂

   1. Hahaha.. Ja det skulle se ut det.. Fundera på vem som skulle bli mest paff av oss 4. Men jag tar min egen med mig för säkerhets skull.. Känns tryggare så.. 😉 Ha en underbar fortsättning på semestern!

  1. Ehh…men det låter ju bra! Du, förresten: vad ska jag säga till jobbiga försäljare? Inte något elakt, men det måste vara så att dom backar. Och please: skriv det fonetiskt, eller nåt, så att jag kan uttala det rätt! Thank you baby!

   1. AMÄN!! Har ju redan berättat att dessa säljare inte finns i Alanya, inte heller i Side. Detta är förbjudet allt sedan mängder med år. De får dryga böter om de ”harassar” turisterna :D.

    Annars får jag messa dig lämpligt ordval ;).

    1. Nog finns dom allt (iaf tom i lördags när jag åkte hem), men inte alls lika ”på” som tidigare 😉 håller man bara god min o ler oförstående så klarar man sej galant! Och så blir dom bättre och bättre på svenska och norska, så man kan lika gärna prata svenska med dem.

     Åh, vill nästan tillbaka om det inte vore så himla varmt!

 4. Du sitter säkert i nån husvagn mitt i skogen och försöker bara göra oss avundsjuka..TANT!!

  För den delen så har jag ju faktiskt bäddat ett liggunderlägg åt dig i mitt pannrum…dansbandsveckan börjar ju på söndag…kul att du kom..verkligen.

  🙂

 5. Nähä du… strålande sol här i Stockholm ;-). 40 grader är liite i varmaste laget, på riktigt, stackars er… hehe.

  Kram

 6. Väderrapport:
  Inget regn i södra Stockholm. Klarblå himmel och en härlig sommarkväll med utsikt över solnedgång över Mälaren.
  Slut på meddelandet.

 7. Hahahaha. Jag åker till Bulgarien på lördag 🙂 Så jag är bara avis några dagar till. Hoppas ni får det fantastiskt. Kram

 8. Inte avundsjuk alls! Nejda! Har i Sydney ar det vinter och cirka 15 grader med regn i luften. Som en dalig svensk sommar. 🙂 Men om en manad eller tva sa ar det var igen.
  Nar kommer du och halsar pa forresten? Bjod ju in dig for ett tag sedan men har ju inte hort nagot mer. 😉

  1. Va, HUR kan jag ha missat det?! Skulle gärna åka till Australien men drar mig för restiden plus att ska ma dit så vill jag gärna kunna vara borta ett par veckor, och då ha med mig maken. Problemet är att som företagare så är det nästan omöjligt att vara ledig så länge. En av oss måste vara hemma..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..