Årets tråkigaste dag alla kategorier

När jag var liten så var Långfredagen världens tråkigaste dag. Allt var stängt. Nåt måste ha hänt på vägen för nu tycker jag midsommardagen är helt värdo.  I går morse drog jag iväg till Finfrun här i hooden för att få ett par timmar att försvinna.

Sen skulle maken köra mig till den lokala ICA-butiken 200 meter hemifrån, eftersom det regnade. När vi kom dit så var det stängt så det var bara att åka vidare till CityGross.

Alldeles för sent inser jag vad jag har på mig:

 Knallblå myskläder, neongrön t-shirt. Och allt toppas med ett knall-lila blingbling-diadem som jag lånade av talibanen tidigare på morgonen.

Fast, de matchade mina nya lila glasögon, alltid nåt.

Jag toppade det hela med turkosa tånaglar.

Jag

såg

för

jävlig

ut.

Men alla midsommarbakfulla tomtar på CityGross hade annat att tänka på så jag brydde mig inte. Maken släppte av mig hemma för vidare färd till jobbet, och jag skulle storstäda i huset. Alltså, ”storplocka”. Var tanken. Men efter litet pliktskyldigt plock så gav jag upp.

Surfade runt på lite bloggar men få hade uppdaterat. Boring. Har alla ett liv utom jag alltså?

Talibanen hade en kompis hemma och de frågade om de fick bada i bubbelbadkaret . Nemas problemas, sa jag. 8 minuter senare sov jag djupt på soffan. Tills de dundrade nedför trapporna efter en timme med telefonen i handen: ”mamma, får xxx sova här?!” I luren var grannen. Som också hade synpunkter på de andra grannarnas midsommarfirande. Själva hade de kommit hem mitt i natten och somnat av ren utmattninng.

Efter 40 minuters chitchattande så bjöd jag över mig själv. Allt för att slippa röja i huset. Såg till att spendera tillräckligt många timmar där så att det skulle vara för sent för att anstränga sig i hemmet.

Herregud vilken skitdag. En dag helt i onödan.

Idag söndag.

Idag städa.

Suck.

Och boring dag genererar boring inlägg.

 

 1. Älskar att du skriver inlägg så tidigt på dagen! Verkligen toppen för en skittrött mamma med barn som vaknar tiiiidigt. Barnen kollar barn-tv, jag läser (de få) bloggar som uppdaterat. Tack Mona. Hoppas dagen blir bättre idag!

 2. Men hallåååå vadååå nya glasögon??!! Har du fått dom nya glasögonen utan att uppdatera oss?? Bildbevis vill vi ha omg…ha en bra söndag…..:)

 3. Jag undrar jag hur många som smyg fota dig på citygross och visa andra och sa kolla jag fick ont i huvudet av hennes grälla färger…undra hur den tänkte när hon gick hemifrån…

 4. Jag tänker samma sak som du när jag kollar de bloggar jag brukar läsa och ingen har uppdaterat: det är bara jag som inte har nåt liv utan fördriver min tid framför datorn! Tur att du ”sköter” dig och uppdaterar ofta!
  Tycker fortfarande att nagellacket, som du gnällde på efter operationen, är skitsnyggt. Härligt att du är färgglad i ditt klädval, fast kombinationen var kanske lite…eh….annorlunda.
  Ha de så skoj med städningen!! Vi hade gäster här hemma på midsommarafton, alltså städade vi innan och slipper det nu! Gött!

 5. Om du tycker du haft en trist helg så prova att tillbringa den med 2 st 80-85 åringar.
  Inget firande alls och tvångsmässigt tittande på allt vad sport heter *kräks lite i munnen*
  Höjdpunkterna har varit att gå ut och rasta hundarna…

  Men, jag har själv valt att vara här och vet ungefär hur det blir. Är glad att jag fått en helg till att vara med min 85-år gamla pappa <3

  Hoppas du får en bra dag idag
  Kram

  Ps.
  Min nya frisyr är just nu ett krulligt skämt… nytvättad och ingen möjlighet att fixa till den, ger i alla fall omgivningen nåt att roas åt 😉

 6. Usch…tala inte om städning, har ignorerat min lite för länge
  Har inte haft ork lr ja iaf ingen lust o städa men men…. får väl ta tag i de nån gång

 7. Din handlarutstyrsel må ha varit iögonfallande men jag upptäckte (när jag kom hem) att jag klivit in i centrumgallerian med otroligt skitiga ben. Jag hade stått på knä på gräsmattan strax innan och planterat om blommor 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..