Om när städeriet inte funkar

Igår när vi satt och åt så sa talibanen :

Mamma, jag gillar inte den här tiden.”

”Va, vadåra?”

”När städerskorna har semester.”

”Men det är väl klart att dom vill ha semester!”

”Jag vet, men du blir så jobbig då. Man får ju inte göra nånting.  Och så blir du så arg om man nuddar mattan med skorna…eller smular på golvet.”

Jag undrar om jag ska göra en helomvändning och inte göra mer än nödvändigt här hemma i sommar. Sluta att plocka, sluta att gnälla om smulor och att gå in med skor.

Är dock tämligen övertygad om att samtliga familjemedlemmar kommer be på sina bara knän att jag blir husets gestapo igen.

 1. Vet du snygging, ja hade exakt samma problem hemma + att min gubbe slängde sina jäkla snuskuddar på golvet brevid sängen….
  Ja sa opp mig från hemarbetet o lät allt ligga som min sambo la det.
  Plockade in min disk, mina kläder osv men efter en vecka insåg han hur det såg ut o ja sa när jag kommer hem efter jobbet skall det vara blänkande.
  Idioten till sambo ringde sin mamma så hon kom o städade(älskar min svärmor men stackars kvinna o inte ens slippa sin son efter 35)…
  Snusen la jag på hans dator o problemen har blivit mindre men inte helt ok för en pedant!!!

  1. Men vilken skurk som ringde mamma!

   Och att hon kom!
   Var är systersolidariteten?

   Där har hon bäddat riktigt dåligt, för er alla tre.

 2. Sorry Mona..jag tror inte dom kommer att märka ett skit…är man stökig så är man.Din man kan ha en oöppnad väska på golvet i månader:)….Dom kommer bara att tycka det är skönt att ha rörigt…och du kommer att hamna på hispan!

 3. Jag hatar smulor. Och häromdagen hade jag hockeypulver över soffan (thank god for skinnsoffa liksom) och ner på golvet. En liten ö av hockeypulver. Totally hate!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..