Om brudarna som vann varsin behå

Det verkar som om jag har gröt i hjärnan just nu. Uppmärksammade läsare undrar vilka som vann. Jag fattade ingenting eftersom jag har skrivit ett inlägg om det. Nu när jag kollade så låg det under ”Utkast.”

Det går så jefla bra för mig nu måste jag säga.

…så varsågoda: det här är alltså skrivet för flera dagar sen:

GRATTIS! Villkoret är dock att ni skickar mig en ”efter”-bild. Jag mailar er senare i dag.

Och TACK Helene för att du gjorde detta möjligt! Jag älskar dina behå:ar!

 1. Hej! Måste bara säga att jag älskar din blogg! Jag bor och jobbar i Oslo och min mamma tipsade mig om din sida. Det tackar jag både henne och dig för, du gör min dag varje dag med din blogg och allt sjukt som händer. Jag skrattar varje gång jag läser ”Talibanen”, sluta inte att kalla henne det i bloggen. 🙂

  Fortsätt att göra det du gör. Jag hoppas att detta värmer lite nu när du har haft en ordentlig skitdag.

  Mvh, Bruttan i Oslo. 🙂

 2. Det går lysande för dig. Jag är absolut inte synsk så du måste ha visat detta tidigare för jag har sett inlägget innan.

  Ha en underbar sommar.

 3. Ett av de mer avslappnande blogginlägg i hela Sverige om utseende på kvinnor.
  Mer av detta.

  Sitter på nålar och väntar på ”efter” bilderna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..