Vilken jefla skitdag det verkar bli

Kommer till kontoret för att äntligen börja printa ut vår nya fina katalog, som jag har jobbat som en gnu med i flera månader. Den är puts väck från servern och puts väck från min dator. Jag gissar att maken gått in och gjort nåt men han svarar inte i telefon och h a r han gjort det så är det skilsmässa på sekunden för satan i gatan som jag har slitit med den.

Sen upptäcker jag att jag är kladdig i håret. Så bra att jag glömde skölja ur balsamet i morse.

Jag lär ju inte behöva värmeskydd när jag ska plattånga håret om en stund.

Och alldeles nyss gick jag ut på lagret och skulle säga nåt till 20-åringen. Precis då hör jag ett enormt brak och eftersom kontoret ligger mitt under inflygningen till Bromma flygplats så trodde jag att ett flygplan flugit in i byggnaden. KABOM..BRAAAAK!

Kommer runt hörnet precis för att i slow motion se när fyra 2-meters tunga hyllor, efter två år, bestämmer sig för att släppa taget om väggen och ramla i golvet.

20-åringen hade rest sig därifrån 4 sekunder tidigare.

Det ska bli spännande att se vad resten av dagen har i sitt sköte.

Hit me hard liksom.

 1. är det mannen som skruvat upp hyllorna med enbart gipsskruv?

  *ironisk nu *

  men vilken tur dottern hade !!!!

  hoppas resten av dagen flyter på i fina takten !

 2. Änglavakt? För 20-åringen alltså! Alltså din kalender kanske går fel, så det är måndag? Kan ju inte vara sådär på en torsdag! Hoppas din katalog dyker upp, det är verkligen inte kul när saker försvinner spårlöst!

 3. Kolla under Tävling för att se resultatet på bh vinsten. Många kramar till Mona med familj.
  du förgyller mina dagar. Skit i de negativa surkarten. De finns överallt. Stäng av dom vet ja!!!!

 4. Jag rekommenderar en turbo-nap. Lägg dig ner och försök slappna av, tänk bort, tänk t.ex. Turkiet! Om 10 min ser det annorlunda ut – eller du ser annorlunda på saken. Det kan iaf inte bli värre… Styrkekram! <3

 5. Vilken tur att änglarna aldrig sover! Snacka om att det kunde gått illa om hon setat kvar. Ha d bäst idag å kom ihåg att tända ett ljus för änglarna som vakar över sig och din familj. 🙂

 6. Ja du, nu kan det nog inte bli värre än så här. Så bara att se det från den ljusa sidan… 20-åringen hann undan, tidigare inlägg här är glömda, din katalog finns där nånstans helt säkert. Alltså betyder det att all skit är avklarat för hela sommaren.
  Så okey då, jag ger dig en stor, blöt midsommarpuss mitt på munnen!! Snål har jag aldrig varit trots jag är småländska.

 7. Muhaha… =)

  Det är så skönt att veta att det inte bara är mina dagar som far åt helveteslandet ibland…

  Lavv jår blogg, önskade att du jag o Maggan kunde gifta oss….

  Trevlig midsommar!!! =D

 8. Herrej…lar! Vilken jäkla tur att hon inte satt där. Och så himla roligt att städa upp. Det är det som kallas formation skithög, sådant som di däringa trollen aldrig drabbas av 🙂

  Ha en fantastiskt midsommar…trots allt. Nu kan det ju fan bara bli bättre?

 9. Det här är snarare en turens dag! Dottern hade ju en himla flax som kom undan det där otäcka fallet. Köp ett gäng trisslotter på lunchen, vetja!

  (Om man, när man vill posta sin kommentar, får upp texten ”du postar kommentarer för fort, lugna ner dig”, vad betyder det? Skriver jag för fort? Kommenterar jag för ofta? Jag blir mycket nyfiken!)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..