My options

Zappar kanaler på tv:n och undrar varför det bara visas skit överallt:

So you think you can dance på femman – orkar inte vara glad åt alla klämkäcka dansare

En jobbig novellfilm, som förmodligen är bra på tvåan- orkar inte bli deprimerad

En ärketöntig fars på fyran – våga hata såna program

En thriller på ettan som bergis var skitbra men jag missade början – har tics på att jag måste se från start

Nåt program om en man som har tuttar och mår jättedåligt på favokanalen TLC – zzznark

Kniven mot strupen på trean – pallar inte med den där skrikige kocken

Sen har jag alla filmkanaler. Det verkar ju bra att ha det när man har ett gäng videobutiker. Jag är förmodligen den i Sverige som tittar minst på dvd. – orkar inte titta på nåt som håller på länge

Och nu stirrar jag på reklamfilmen om underlivssvamp. Det är ju bra att Canesten funkar under hela graviditeten. Skitbra.

Jag borde gå och lägga mig va?

 

 1. Jaa lägg dig… 🙂 Har precis lagt mig med paddan på magen. Fanns inte ett skit och se på tv och kl 22.15 vet jag inte när jag la mig sist. Roligare att surfa runt på favoritbloggarna 🙂 Gonatt och kram!!!

 2. Herregud kvinna, klart du ska se på So You Think You Can Dance!!
  Världens bästa program. Man har redan fått gråta 3ggr av underbart vacker dans!

 3. Tydligen är inte dansprogrammet slut än, så jag slinker in där en stund och blir ändå rätt imponerad. Såg thrillern på ettan, sorglig och inte så bra som brittiska filmer brukar vara. Men det bästa kanske ändå är att gå o lägga sig. Det lär inte bli bättre framåt natten på TV ialla fall… Skulle ha ringt dig istället tidigare 🙂

 4. Hej på dej!
  Du är helt underbart olikt mig men jag skrattar och ler stort när jag läser på din blogg!
  Sluta aldrig skriva!

 5. Här blev det nån film på 6:an med John Travolta…ifs ingen jättehöjdar film och missade början av den oxå men fanns inget annat o glo på

 6. HEJ! På sommaren borde man slippa att betala tv-licensen för det är inte mycket att se.
  Är glad att jag äntligen skaffat internet som alla tjatat om att jag måste ha. Bra att jag lyssnade.
  Läser många självbiografiska böcker just nu. Alla kändisar verkar skriva böcker nu för tiden. Kul att läsa om andras liv. Alltid lär man sig något. Det kan ju bli tjatigt med sitt eget liv ibland. Man kanske skulle skriva en bok om sitt spännande liv.
  I dag var det en härlig solig dag. Träffade kossor,får,katter och trevliga människor som också var ute och spatserade i naturen. Synd att jag har fått en solklåda från helvetet. Folk tror väl att jag har löss. Klia,klia och klia.
  TREVLIG MIDSOMMAR
  AGGE-BAGGE

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..