Im the new bitch in town

Jag undrar vem det är som har ringt och u p p m ä r k s a m m a t dom vid de 4… FYRA tillfällen de senaste 5-6 veckorna som hissjäveln har varit sönder, va va va va?!

Och nä; fuck motion i trapporna.

 1. Hjälp, insåg precis att jag snart inte kommer ha någon kontakt med nätet. Jag lär få motion så det räcker om jag skall ta mig in till närmsta samhälle varje dag för att kunna läsa din blogg. Någon lösning på det? Det kan bli alvarlig abstinens misstänker att första arbetsdagarna kommer gå åt till att läsa ifatt med stor risk för skrattkramp i magen.

  1. Till gudinnan: Den här bloggen är inget för dig(vi vill alltså inte se dig här)
   försvinn! Läs Kissies blogg istället.
   basta.

   1. Tess: Gudinnan tillhör inventarierna och hon och jag tjafsar alltid…på skoj. Alltid. Hon är en skata. Men en snäll skata. Vi har en rå men mycket hjärtligt ton till varandra, som nya läsare nog sätter i halsen när de hör/läser.

    Dessutom förlorar hon alltid i Wordfeud. Eller just det ja, en gång vann hon. Av 468 omgångar, hehe.

   2. Det va roligt…kan förstå att nya läsare inte vet vem jag är…och jag glömmer lixom bort att alla inte vet att jag å Mona har ett lite speciellt förhållande.
    Att jag är brysk å tvär i tonen mot Mona är av den enkla anledningen att hon VET att jag är det med glimten i ögat.
    Och att jag har ett hjärta av guld men en tunga vass och svart som synden.
    Sen vinner inte Mona i WF jag LÅTER henne vinna…

 2. Jaha, när jag började läsa trodde jag att det var du som var själva ”driftsstörningen” och att det var därför du var the new bitch.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..