De 5 finalisterna!

Här har vi lökarna som gick till final. Av dessa ska jag och Helene (mest Helene..) välja ut tre vinnare.

Återigen: tack ALLA ni som deltog! Och jag tänker på vad en av er skrev: bara för att man har små boppar så betyder inte det att det är lätt att hitta behå. Jag hade önskat att nån med mindre tutor ha kunnat gå till final men det får bli nästa gång.

Det här var verkligen kul. Vi återkommer med de som vann.

 

 1. STORT grattis!

  Det var jag som skrev om Skogaholmslimporna, det var ju mest dylika och de röstar ju inte på kokostoppar eller frallor… ;o) Har jag varit utan BH i femton år så kan jag fortsätta ett tag till, sportis funkar ju…typ…hehe

  Men skiiiitsamma, jag är inte den som är knusslig, grattis till er som vann – det skall bli jäkligt spännande att se före- och efterbilder. 🙂

 2. Ledsen, men jag kan inte välja:( då alla tuttkassar är bedrövliga (förlåt) och behöver hjälp PRONTO! LOVA att ni som vinner SLÄNGER dessa illasittande tygstycken.

  Det som slog mig mest var att de flesta behåar såg ut att tillhöra någon som är född i början på 1900 talet, eller så har man ärvt mormors.

  Lycka till!

 3. stoort grattis till finalisterna å tack Mona å Helene för initiativet /sponsring – jag ska åka t Gustafs i gamla stan…. så här i efterdyningarna.. 😉

 4. Kul att se att nr 74 kom med… Hur mkt jag än tittar på den bilden så kan jag inte få till det. Har hon fyra bröst?
  Hoppas verkligen att hon får en BH samt att det isf kommer bilder på hur det blev 🙂
  Kul tävling, kan vara den roligaste tävlingen i bloggvärlden faktiskt! 🙂

  1. Jag tror inte att någon annan än den här bloggen a) hade fått oss att på något underligt sätt ta kort på bröna och b) faktiskt skicka in dem till allmän beskådan.

   Just för att det är humor blandat med allvar. Jag skulle vilja se en annan blogg lyckas med att få närmare 100 bröst i inkorgen…hahaha…rätt blogg och rätt läsare.

   Mona, jag har två par rövlyftartrosor, du kan få lotta ut dem nästa gång *skrattar

   De här har jag hemma, oanvända:
   http://www.lovemybubbles.com/OPanty.shtml

   1. Hahaha, du är för rolig! Jag fick ett par såna av en bloggläsare och höll på att skratta ihjäl mig när jag provade dom..

    Men angående bloggen: mycket av trivseln här är ju faktiskt er läsares förjänst. Helt seriöst. Vilket jag är jävligt tacksam för eftersom man blir mörkrädd när man går in på somliga andras bloggar och läser alla elaka kommentarer som folk har skrivit..

   2. Hahaha … såna behöver jag INTE!
    Är begåvad med en ”afrikansk rumpa” som en expedit finkänsligt uttryckte det en gång 🙂

    Det där med stigande ålder och tyngdkraft är ju inte så himla kul men det den gör med min rumpa är helt OK.

    1. Låtom oss bara säga att vissa saker ser grymt bra ut i teorin, men i praktiken – när man inte redan har ett litet och fast arsle, så åker hela den delen av röven som inte är muskler – ut genom hålen. Jag skulle kunna rita en teckning, men jag tror ni fattar. Lår, band under ändalykten och sen väldigt mycket arsle hängandes ut från hålen. Inte ett dugg snyggt faktiskt 😉 Och när jag beställde i USA så råkade de skicka för många, därav antalet oanvända i garderoben.

     Någon spekulant? Alla borde ju vilja ha ett par efter den beskrivningen?

     Och jag håller med Mona, alla andra bloggar är dumma, men vi är mest snälla. Och uppenbarligen jävligt lättlurade 😉

 5. åhh, nu ångrar jag att jag inte vågade skicka in. Hade lätt platsat i finalen ser jag. Stod inne på toa och fotade några bilder.. men fegisen i mig vågade inte skicka iväg. Men tack för att du visat mig en bra sida att shoppa BH:ar!

   1. Sweet, då kanske det är till dig jag mailar bilder istället då! 🙂 Såg att du är hästquinna så då kan du inte vara annat än snäll!

 6. Ett stort grattis till finalisterna!
  Jag får väl se det som något positivt att jag inte platsade 🙂

  Svårt att välja, men måste jag så får n 77 min röst. mest för det liknar min hylla mest (tror jag)

  Jag vill ha tips om en bra bh som både lyfter, håller in skiten och inte skär in i axlar. Har 75f eller större (tror jag) köper jag jag 80 så glider tuttarna igenom på undersidan och hur snyggt är det.

  Tack för att du är du Mona! Jordnära, pragmatisk och så jävla rolig. Så klart du är ju av den bästa årgången 🙂

 7. Jag är grinig 😉
  Man skulle ju fota sig i en BH man brukar gå runt i…
  Kan det vara möjligt att folk går omkring i så fula och obekväma plagg?
  I så fall är det dem väl unt…
  Jag är iaf grinig. Hade velat ha en sån däringa lyx-bh.
  Jag får väl vara glad…fick nån sorts hedersomnämnade i en kommentar. *glad*

  1. ..och jag sitter här och skrattar så att jag skakar när jag läser din kommentar! Utan er läsare så kan jag lägga ner den här bloggen, d e t är ett som är klart i alla fall!

 8. Är fortfarande grinig men tar tillbaka lite… De fem finalisterna har inte alls så gräsliga bhar… mest en fråga om taskig storlek ju.
  Hejja, snart blir era boppisar glada! 😀

 9. Åh, jag skulle ha skickat in, tror jag hade tagit mig till finalen med minsta bopparna i Sverige. Svårt att hitta BH för de är så små. Fick nyss förklara för mormor att ända anledningen till att jag ens har BH är så det ska synas att jag har några bröst… Ingen sitter dock speciellt bra.

 10. Vad spännande, jag är ju med i finalen 🙂
  Idag tvättade jag kläder och min gulliga dotter hängde dem ute för mig. Det hon inte tänkte på var att det blåste, hon använde en (1) klädnypa….på en bh i storlek 85H!!!
  Jag har i eftermiddag sprungit runt till alla grannarna och frågat lite förläget om de möjligen sett en bh flyga förbi eller om jag kan få gå in på tomten och leta. Jag tror att det varit en middagskonversation hos dem alla idag. Det var min andra Bh, den jag har på fotot är min ”fina”, den jag faktisk fick hjälp med i affären. De sa att den skulle vara så, med push up effekt >.< Ja just det jag är nr 77. Trevlig kväll tjejer 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..