Nagel-äcklot här hemma

På en iPad nära dig:

Jag vet inte om jag ska kräkas före eller efter att jag slagit ihjäl honom.

 1. Nä´ru inte på nån padda när mig…räcker med att man ska gå ut på baksidan å man trampar på ett gäng naglar för nån satt i stolen precis utanför balkong dörren å klippte tånaglarna…

 2. Isch! Vedervärdigt! Fast det blir ju så besvärliga konsekvenser av att ha ihjäl folk. Det värsta av allt är väl att du säkert inte skulle få blogga från fängelset.
  En helt annan sak: när får vi se slutresultatet av ”grevinnegardinsoperationen”?

 3. Men fy vad läbbigt! Håller med inlägg ovan; slå först och spy sedan. Just av den anledningen att man känner sig ynklig efter en uppkastning.
  Testat stekpanna? Bra träffyta och skönt klonk i gjutjärnet. 😉

 4. Åh fy!!! Senast jag skulle ta ett avslappnande varmt bad i vårt badkar efter en hård dag som föräldraledig stack det till i rumpan när jag satte mig. Då hade NÅGON klippt naglarna mot badkarskanten men GLÖMT att ta bort dem efter sig. Behöver jag tillägga att jag inte var speciellt avslappnad efter det badet?

 5. När jag tömde rummet där mina bonusdöttrar bor så hade en av dom samlat naglar på hög på fönterbrädan. Typ 3 kubikcentimetrar med gamla naglar.

  Har inte hämtat mig än.

  Visst är det konstigt att naglar och hår kan vara så vackert på kroppen men så jäkla äckligt när det lämnat den?

 6. Urk. Städa inte bort det, stå emot! Han behöver troligen tränas på att se vad han dräller/äcklar ned. (Eller häll naglarna i hans skor om du måste ta bort dem. Fel plats som fel plats liksom…)
  Vet en som karvade bort förhårdnader från fötterna vid soffbordet, uuuh.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..