Tits, all theese tits! Nu ska vi rösta!

 Okej, här kommer alla kandidater. Över 80 sköna brudar har vågat ta av sig tröjan och skickat mig bilder!

Gå och hämta en kopp kaffe för det här kommer ta tid. Ni röstar fram fem finalister. Ni måste klicka på bilderna för att få fram numret på de bilder där siffrorna inte syns (på vissa måste man dubbelklicka). Ni har på er till i morgon vid lunch…ungefär. I morgonkväll sätter jag mig och sammanställer.

Och ni som har skickat in era bidrag: TACK! Herregud som jag har skrattat åt era kommentarer och förlåååt för att jag inte har svarat era alla och envar. Försökte ett tag, men fick ge upp. Ni är störda hela bunten!

Nu kör vi, skriv siffran i kommentatorsfältet! 

 

 

 1. Skulle de skicka in bild på den bästa bh:n de hade??????

  OMG – jag ska aldrig mer klaga på mina tuttar 😉
  Jäklar vad många som har helt fel BH.

  De med bäst sittande BH enligt mig är:

  003,60,20,11, 7

  1. Jo, det var tanken även om jag tror endel gjort vissa ”omplaceringar” mm så de sitter värre än vanligt på kortet – kanske till och med lånat en alldeles för stor/liten… För är det så att alla som skickat in bilder verkligen har så illasittande bh:ar så blir jag orolig för mänskligheten…..

 2. Uj ja det fanns ju en hel del förbättringspotential där… Och säkert flera som själva blev medvetna om det i fotoögonblicket! 😀

  Många satt faktiskt fint också. Mina fem finalister är 20, 31, 37, 43, 53.

   1. Min BH sitter perfekt. Och även om den inte gjorde det skulle jag inge se detta som en väg till att lösa problemet. Jag är inte hjärndöd skruttan 😉 Men ha ni kul och exponera era privataste delar för tusentals. Smakfullt 😉 Vad kostar en BH? 600 SEK? Skippa Gekås en gång så är det klart.
    /Surkärringen i Nacka

 3. oj, jag trodde man hade hela helgen på sig att hinna vara med… Jaja, får väl vara med och rösta fram någon annan då!

 4. Oj, vad många som behöver en ny BH! Hade svårt att välja en, så jag ger mina röster till : 17,23,27,56 & 66.

 5. En liten fråga ba; röstar man på dem vara behåar sitter sämst..? Så att de kan vinna en ny härlig en som sitter bra? Did I get it right?

 6. 27, 66, 75

  Kan berätta att det är sjukt svårt att få tag i amningsbh i stora storlekar. Med bygel that is. Jag har den största Gustav Melbins kan få tag i nu… Beställd från Tyskland. Varför det är så är jätteskumt tycker jag! Måste väl finnas fler än jag som får stora bröst??

 7. Jag har röstat på de som behöver mest hjälp… JF, 41, 69, 74 o 77.

  Om man klickar på bilden för CI så dyker ingen bild upp…

 8. Men neej. Sa du inte att man hade till måndag eller tisdag på sig att skicka in sin bild?! Nu hann jag ju inte vara med 🙁

 9. Oj jösses…. en del verkar ju ha koll, men jag tycker uppriktigt sagt synd om vissa boppar….

  Mina 5 kandidater blir:

  Nr: 59 !!! , 77, 68, 27 och 6

 10. Svårt att hitta nr på alla bilderna men jag hoppas att det framgår ändå vilka jag vill ge en chans:
  74, JF, 35, LG och MJ

 11. Man kan ju inte rösta på sig själv – speciellt när bilden inte finns med 😉 – men klart snyggast BH tycker jag är nr 43 🙂

 12. Jag blir mörkrädd när jag ser hur kvinnor misshandlar sina bröst i vedervärdiga BH:ar!!!

  Hur kan det ens vara skönt att ha en BH som sitter så illa som på vissa bilder!!?

  Bra Mona att du lyfter fram detta. Alla kärringar, gå till en RIKTIG BH affär och be om hjälp!! Kosta på er en liiite dyrare BH ska ni upptäcka hur fina ni kan vara och hur snygga ni kan bli.

  Hjäääälp! 😀

  1. Allt är inte alltid så enkelt som att köpa en dyr bh.
   Jag vet vad jag ska ha för storlek och modell men den kostar 700:- och det är en fjärdedel av vad jag har att leva på en hel månad till allting.
   Så var lagom nedlåtande när inte alla har nåt val utan måste slita på vad som finns eller är billigt.

   1. Förlåt min något bitchiga kommentar men jag är trött på att få höra att det ”bara” är… ursäkta om det gick ut över din kommentar.

 13. Jag skulle behöva vara med själv, men är för feg! Istället lägger jag mina fem röster här och hoppas att dessa donnor får hjälp till bättre sittande BH! 🙂

  77
  35
  58
  27
  75

  Håller tummarna!

 14. ger mina röster till 27, 75, 9, 59. Vill egentligen ge till många fler men hoppas att dom som inte vinner ändå inser att dom måste skaffa sig nya bhar. Det är ju inte så svårt egentligen om man bara går till en bättre bh affär och frågar om hjälp 🙂 Lycka till att bröstbrudar och låt fulast och sämsta bh vinna!

 15. Ojojoj vad folk använder urusla BH:ar!
  Jag röstar på 69, 35, 59, 27 och 74.
  De behöver verkligen all hjälp de kan få!

 16. Visste inte att man skulle leta reda på den sämsta bhn till tävlingen så jag tog min bästa som ändå sitter sunkigt… men då vet man till nästa gång att fusk ger mest… 😛

  1. Det behöver ju inte vara fusk. Det kan ju faktiskt vara så att det finns dem som förjänar en ny bh lite mer än vad du gör. 🙂

 17. Men Mona, nu är ju inte mina omöjliga med. Vi hade ju fram till måndag på oss ;-( Jag som inte haft en ordentlig BH på 15 år.

  Du har mail på eländet. Puss på’rej.

 18. Man skulle väl ändå rösta på dem som är ”värst”, d.v.s. behöver mest hjälp/ny BH?
  Det var det jag gjorde.

  Man kan undra om vissa inte har ögon att se med. Man ser ju direkt att BH:n är för liten, för stor o.s.v. Ser de inte själva hur fel det är?

 19. Det behöver man inte. Skämmas över sin kropp-men man behöver inte exponera den på en blogg på detta sätt. Jag blir beklämd.

  1. Men sluta smygspana då :-p

   Ska vi skämmas över att visa oss i underkläder, när vi glatt lägger ut lika lättklädda semesterbilder? Det rimmar dåligt, och jag skäms inte ett dugg över någotdera. Var och en blir salig på sitt sätt.

  2. Tycker det är en kul grej och att folk vågar.
   Det är ju inte heller så att det står utskrivet exakt vem som är på alla olika bilder så även om jag har en bild med i högen har inte min granne nån aning om det.

   Finns andra saker folk gör som jag tycker är mycket värre och ”skämmigare”

   Mer om(b)röstningar åt folket 😀

 20. Nu ser jag att det var fler än jag som oxå läst att vi kunde skämma ut oss på nätet fram till måndag/tisdag.

  Så kan du ju inte göra Mona, inte efter att karln har hånskrattat och fått det höga nöjet att ta bilden. Med förklaringen att man skall vara med i tuttävling. Den skadeglädjen har jag mao gett honom i onödan 😉

  Skall rösta strax, måste bara ta mig hem – för på telefonen ser nästan allt skitsnyggt ut.

 21. Scheisse va mycket bröst! Jag röstar på 56, 74, 84, 44 och 75. Som du ser är det inte i nån speciell ordning. Men kanske lite mer på nr 74 än de andra. Haha..
  Lycka till alla ni som lagt ut era bilder!

 22. Men herreguuud!!! Jag som trodde jag hade dålig bh. Går folk omkring med så här ”opassande” Bh:n?!
  Mina röster går till bidrag:

  21
  73
  74
  36
  66

 23. Jag som trodde jag hade dålig bh…. Går folk faktiskt omkring med så här ”opassande” Bh:n?

  21
  73
  74
  36
  66

 24. Jag lägger min röst på ;
  66
  74
  5
  35
  77

  Själv var jag hos Rigby & Peller i London med personlig provning. Har perfekta bh-arna nu. 🙂
  Vet att man inte kan åka dit bara för att köpa BH, men vet man att man ska till London kan man boka en provning och få BH:ar med passform. Inte dyrare än vad man kan få ge om man går till någon av de underklädesbutiker som jag besökt i Sverige.

 25. Första tanken var att lägga en röst på min egen bild – men sen såg jag att det fanns de med betydligt större behov av en BH som sitter bra… så jag röstar på: 56, 66, 68, 74, 77.

 26. Men OJ!
  Ser inte kvinnor vad de sätter på sig?!

  73
  27
  21
  23

  Snälla snälla snälla! Ge dessa kvinnor nya bh:ar så de kan få känna sig kvinnliga igen!

  Tack för en superrolig blogg!

 27. Jag tycker nr.

  75
  61
  73
  66
  74

  är värda ny bh.

  Även om mina tuttar är med i tävlingen så röstar jag inte på mig själv. Jag tycker detta var väldigt smart initiativ… jag och min underbara pojkvän diskuterade underkläder… och klart jag VILL HA fin behå och underkläder… men jag har inte varit villig o lägga ner de summorna på det, speciellt då jag är sjukskriven och utförsäkrad (=soc) men min älskling tycker jag är värd det…

  Så utan detta inlägg om tuttar o tutthållare så hade vi nog inte tagit den diskussionen.

  KRAM på dig Mona!

 28. Fick en rolig blick av min make när han såg att jag satt och tittade på bröst. Ha ha måste ha sett knasigt ut. Mina röster går till. Må dom vinna en fin bh.

  64
  56
  58
  75
  49

 29. Jag är med och skäms inte för att jag röstar på mig själv. Jag är som du Svandis Ros också utförsäkrad.

  77
  25
  63
  26
  54

 30. Upptäckte just att jag bara röstat på fyra, så jag satte mig och bröstporrade igen. Maken har inte fått se, då hade han trott vi var felnavlade allihop 😉

  Men…vid närmare eftertanke, känns det inte som om vissa kort är ”fejk”? Jag är absolut inte missunnsam, men om vissa går med dylika bh:ar som den ”finaste bh:n” så känns något väldigt fel? Ingen har nämnt det innan, men jag får lite känsla av röstfiske.

  Hejja alla som har gjort det dock, fasen vilka snygga bh:ar en del har, känns det inte lite som att vi står på barrikaden 😉

  Mer bröst åt folket!

 31. 56; 68; 73; 74; 77 får min röst. (Fast jag kunde se fler kandidater oxå men det var väl fem man fick välja).

 32. Jag röstar på
  58
  73
  27
  35
  84
  Mona du är helt underbar som förgyller mina
  Dagar med härliga skratt. Fortsätt!!!

 33. Men shit pommes frites! Alla kvalar inte in under fula behåar, medan man kan undra på andra varför de ens har satt på sig en. Jag tänker på dem med sportbehå eller behå utan bygel, kommer aldrig sätta på mig det igen efter denna syn!!! Skärpning medsystrar! Måste dock säga hur modiga ni alla är, själv är jag en ynkrygg så jag skriver att anonymt inlägg.

 34. Alltså, jag läste att man skulle fota sig i den bh man använder mest, så det gjorde jag. Jag har en finare, men den gör ont! Vissa som fotat här kan ju bara inte mena att det är den bh ni använder mest, för vissa här ser verkligen ut att göra ont! Uppenbara röstfiskare går alltså bort, men nr 56 och 5 får mina röster.
  Nr 20 är ju sjukt snygg!!!!! Du behöver ingen ny bh, du har ju fantastisk bh och fantastiska tuttar ser det ut som. (Avundsjuk!)

 35. Det bästa med den här tävlingen är faktiskt att inse att det finns flera som verkar ha lika stora och hängiga tuttar som jag. Man kan lätt känna sig ensam när man tittar på fina bh:ar som antagligen knappt ens skulle räcka till för att få ner själva vårtan i liksom.

 36. Oj, vad med bidrag!
  Kul tävling, vad får du alla ideér ifrån?!!
  Det var inte lätt att välja, men dessa hoppas jag får en ny BH som passar bättre. : )

  5
  41
  68
  75
  77

  Snyggast tycker jag nr 20 är!

  Kram till er alla som är med!

 37. Oh holy crap, jag nästan dör… Jag ska ALDRIG mer klaga på mina bröst!

  Jag vill att dessa ska få hjälp och hitta en riktig bh: 27, 35, 59, 66, 23.

 38. And the vote from Luxemburg (på gästspel i Småland):
  5
  28
  75
  66
  56

  Hjälp dessa tuttar att att vila i värdighet. My God!
  /Liz i Lux

 39. 77, 56 och 68 behöver alla hjälp med att få rätt bh till sina tuttar.
  Jag tycker att det är både sorgligt och bedrövligt att inte fler har fixat professionell hjälp för att få en bh som fyller sin funktion.
  Ja, ekonomi spelar roll men med taskig bh är det inte långt borta att få problem med axlar, nacke huvudvärk mm.
  Satsa lite på Dis själv, tvätta ofta( om man bara har en eller två), och du kommer att må bättre.
  Helt fel är det inte med en liten operation heller..den kan man få genom landstinget. Det var fantastiskt att vakna upp med bröst som passade övriga kroppen.
  Och jag köper fortfarande riktiga bh:ar inte små trekanter från HM.
  Kram

  1. Grattis till dig som fick en operation. 🙂
   Skulle inget hellre vilja då mina bröst utan bh känns som de faktiskt inte ligger så långt från skämtbilden som Mona la upp i ett tidigare inlägg. Har du nåt tips på vad man kan säga för att få operation för mig har de inte lyssnat på trots att jag om jag hade haft en rätt bh skulle ha storlek 80 I, så det är ju inte att de är för små…

   1. Jag skrev en egen remiss till plastiken här där jag bor och fick en tid. Träffade så klart på Mr Snygg som skulle till att klämma och mäta storleken på brösten genom att helt enkelt lägga dem i olika Tupperware-liknande plastbyttor!
    Inte det mest roliga jag har gjort men han sa att de var för stora och tunga i förhållande till min kropp och vikt.
    Jag hade laddat upp med argument men de behövde jag aldrig dra upp.
    Jag är sjuuukt nöjd efter operationen.
    Lycka till!

 40. Mina röster går tiiiiiill: JF 40 35 77 75
  Men, hade varit kul om den som hade snyggast och mest passande fick typ, ett tröst-pris? =) Bh specialisten kan ju utse någon! Hade varit spännande det också! Fin fin blogg, kram!

 41. De som behöver mest hjälp enligt foto är:
  77 som behöver en BH där hela behagen ryms
  73 som behöver lyft till sina långa behag
  68 behöver en som jämnar till storleksmässigt
  66 behöver få sina på framsidan istället för ut på sidorna
  27 ser PRECIS ut som jag gjorde innan graviditeten efter GBPn, taskig fyllning TROTS rätt storlek i mitt fall.

 42. Oh my sweet lord vad synd att inte fler BH:ar fanns att vinna. Det finns en hel del av dina läsare som är i desperat behov av hjälp! Mina röster går till 27, 66, 74, 75 och 77.

 43. Men hjälp vilken tragisk syn!!! Vissa boppar här är i så stort behov av ny bh att jag inte ens har hjärta att rösta på mig själv. Även om jag har en känsla av att några har satt på sig den minsta/största bh de har kunnat hitta i garderoben, för använder de dessa bh:ar till vardags är det verkligen synd om dem. Min röst går till 74, 77,73,66,36.
  Tack för att du svarade på mitt mail och tog dig en titt in till mig, Mona! Det var mer än jag hade räknat med. Jag förstår att du har haft fullt upp med alla dessa tuttar!! 🙂

 44. Tittat och tittat så jag lär väl drömma mardrömmar om bröst.
  Försökt utesluta de som känns som uppenbart röstfiske med på tok för stora eller för små bh för jag kan inte tro på att vissa bilder skulle använda dem till vardags, i så fall beklagar jag dem verkligen att jag ignorerat dem på fel grunder.

  Nå ja, till slut blev det i nummerordning: 10, 35, 58, 66 och 80

  Trodde det var i bh man skulle fota… annars hade jag skickat in mina i fritt fall då de är långsmalare kusiner med denna manipulerade bild… http://monasuniversum.se/2012/06/los-boobos/, hade inte vart nåt problem att inte visa vårtorna för de hade jag kunnat knöla in i naveln 😉

 45. Jag tycker att nr : 66, 75 , 74, 68 ,59 behöver bh expert hjälp, fan är felet med dem??? snåla eller tunghäfta som inte kan be om hjälp i butik???

  1. Är en av dem du räknade upp och ”felet” är gigantiska tutta som kräver bra bh men ingen inkomst på 5 år pga olyckliga omständigheter. Så jag är vare sig snål eller har tunghäfta och vet exakt vad jag behöver för storlek och modell men har inte råd.

   1. Såg fel på nummer så jag år inte en av dem men det spelar ingen roll.
    Det är väldigt lätt att döma andra människor utan att ha en aning om varför de är i den sits de är och det är vad jag vänder mig mot i din kommentar.

  2. Taskig kommentar tycker jag, det var inte helt lätt att skicka in bilden på sin snyggaste bh, även om brösten sitter dåligt i den.
   För min del har jag fått hjälp med min bh. Inser nu när alla röstar att den sitter skitdåligt, jag tyckte faktisk inte det själv.
   Men tjejer ni måste ju erkänna att vi som skickat in är tuffa som vågade!

 46. Herregud va många som har fel BH på sig. Först å främst, köp en BH med Bygel!
  (mina tits finns också med här men jag inser ju att jag inte kommer att vinna något för det finns många andra som är i mer behov av akut hjäp än mig!) 🙂
  Jag röstar på 35, 42, 66, 74 och 77!

 47. Nu tänker jag ha en sjuhelsikes åsikt. Av ALLA kommentarer här så är det två, max tre som ens har funderat på problemet med små eller normalastora bröst. Fokus överlag ligger på de som är stora och ligger i fel BH. Och det tycker jag är inåt helskotta fel – men jag kan tänka mig att tankarna går ungefär: ”Jamen de har ju en storlek så de kan köpa på HM” typ. Men så enkelt är det ju inte, det är precis lika svårt för oss. Bara för att vi kanske inte får ryggproblem, så innebär inte det att vi inte har svårt att hitta BH. Jag har inte hittat en enda ordentlig BH på 15 år.

  FEMTON år. Och jag är beredd att lägga pengar om jag bara får hjälp. Men folk som ser brösten tror inte att jag har problem. En b-kupa och en c-kupa och ganska smal, jomen tjenare vad lätt det är.

  Uteslut inte dem med mindre bröst för att flertalet som skickat in har stora bröst och svårt att hitta storlek, och behöver mer stöd. Det är precis lika svårt för de flesta, så jag måste säga att vissa kommentarer känns lätt idiotförklarande mot frallor, när andra ligger inne med Skogaholmslimpor. Det är givetvis lättare att relatera till ett problem som ligger nära en själv, men då faller ju hela bröstgrejen med den här ”tävlingen”. Eller?

  Fast jag avgudar Mona som högst troligt är den enda som kan få sina käringar att skicka in brösten, det är humor och DET skrattar jag gott åt 🙂

  1. Jag förstår att problemen finns i alla storlekar, men jag är ändå övertygad om att det är lättare om man har mindre än D. ALLA butiker som säljer BH har ju åtminstone B-C och ibland D-kupor. 99% av butikerna har INTE G eller H som jag behöver. I en specialbutik kan jag kanske prova 2-3 olika bh:ar av de 40-50 sorter som finns. Det blir väldigt få val där. Den med B-C-kupa kanske kan prova ALLA sorterna och hitta några som passar. Vi megabystade har mindre urval och därmed mindre chans att hitta en som passar.

   Men jag säger inte att de med ”små” bröst inte kan ha problem, absolut inte.

   1. B- och C-kupa i all ära, men har man A-kupa och sen inte är sylfidsmal kan jag lova att det kräver sin kvinna att hitta en bh! Någon gång har jag hittat en 80 A, men det vanliga är att A-kuporna slutar vid 75.
    >:o(
    Och vad gör man då? I bästa fall hittar man en som är uttänjd av tidigare provare, tar hem den och chockar sambon för att man klär sig som en tonåring.

     1. Det finns mängder av problem vi stöter på, både i form av kommentarerna ovan – det är ungefär lika få butiker som säljer 80A som att hitta 80G. För min egen del skiljer det en hel storlek mellan patte ett och två, så antingen blir det för litet på ena eller för stort – och ingen har hittills lyckats lösa just den ekvationen.

      Så, den ENDA skillnaden är ev. rygg- och nackproblem i framtiden, i övrigt skall det inte förringas på något sätt…tycker jag. Alla borde kunna få en BH som sitter som den skall oavsett om det är kokostoppar, frallor eller skogaholmslimpor. Men fokus verkar ligga på skogaholmslimporna.

      Fullkomligt jämförbart med folk som är överviktiga och glatt säger ”men gud vad smal du är” till någon, denna någon kan ha svårt att gå upp i vikt – vilket gör det till en lika dum kommentar som att säga ”men gud vad fet du är”, och det är sällan man hör :-p

      Jag har svårt att gå upp i vikt, och att hålla vikten så jag vet även den sidan. Egentligen är det ju så enkelt, använd det sunda förnuftet som vanligtvis flödar på den här bloggen 🙂

      Och hejja de som vann…och hejja oss allihop för vi var galet modiga. 🙂

     2. Nä inte jag heller, annars misstänker jag att den skulle kunna vara ännu bättre… kan bli lite ”luftigt” emellanåt ;o)

    1. Jag förordar som alltid Change, de var en livräddare för mig. Jag vet inte om de har 80AA, men de satsar annars på att försöka ha BH i alla storlekar. Själv har jag smal omkrets – mina 80+ kilo syns inte under bysten….Och mina tuttar är härligt ofylliga men redigt breda. Så resultatet blir 65F el möjligen 70E i nån form av balconette. Det finns då bannemig inte på lindex!

     Men på change hittar jag vad jag behöver från 250/300 kr. Jag önskar dig lycka till!

 48. En sak undrar jag…..om man är rejält överviktig och har stora hängbröst, vad händer då om man gör en GBP-op? Kommer jag att kunna rulla ihop dem som rulltårtor och stoppa dem i specialsydda bakverks-bh:ar????? Hjälp!

  1. tja…ja…typ så 🙂 fast det kanske är olika från en person till en annan. Mina kan snart rullas ihop (efter 32kilos nedgång)

   Men tyvärr har jag inte hittat bakverksbehåarna än 😉

   Åsa

 49. Jag har visst inte så dålig BH Upptäckte att jag har fått en röst men jag har letat länge för att hitta den ”rätta” oxå
  Tyckte det var kul att erbjuda mina bröst till denna tävling men jag förstod direkt att jag har för snygg BH än vissa andra. Skärpning alla tänk på att ni får bättre hållning med en bra BH

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..