Sverige och fotbollen

Vi åkte ur EM igår.

Oj så tråkigt.

Kan vi börja leva normalt nu?

Tacksåmycket.

 1. En stillsam tanke flöt igenom min hjärna när jag insåg att Sverige inte besegrade England och därmed är utslagna ur EM/VM/distriktmästerskapet för män med boll ( eller vad de nu spelar).

  ”HA! Till alla Svenska män. Nu får ni känna av den sanna känslan av för tidig utlösning och vad vi kvinnor tycker när ni rullat över på rygg och drar timmerstockar innan vi ens blivit varma i kläderna och sedan tvingas ligga vaken, titta i taket och höra grannarna i hotell rummet brevid få sängstolparna att vibrera. Precis SÅ HÄR känns det!”

 2. Surtant! 😀
  Jag hade tyckt att det var roligare om Sverige varit kvar…Men jag har ju å andra sidan bara mig själv att skylla om fotbollen inkräktar på det normala livet. Å dessutom så tycker jag om att titta på fotboll.

 3. Bara för att sverige åkte ur gruppspelet i EM så är inte EM fotbollen slut för det!!! 😀 (tur är väl det!)
  Det är ju nu EM börjar på allvar, surgummor…..hehe!! Håller på till den 1 juli!! 😀 😀

  Jupp: Det är inte en persons fel att två personer har dålig sex!? Krydda till samlivet lite, kanske finns det något ni kan göra för att få lite fart på grejerna igen!? Lycka till!

  Kram på er!!

  Du får ingen tuttbild av mig!! Orka!! HAHAHA!!

  (varje gång jag ska kommentera hos dig Mona måste jag fylla i rutorna med namn, e-post och webb…varför har du ingen ”kom i hågmig ruta”?? Är det lika för er andra?)

  1. Mammy, på min dator kommer den ihåg allt. Jag bara fyller i första bokstaven så kommer namnet, eposten och webben direkt.
   Kan det vara så att du måste ställa in på ”inställningar” i datorn autofyll i . Prova. För det funkar utmärkt.
   Å jag håller ju med dig. Jag ser fram emot att kvalomgångarna är över sen följer jag Spanien till finalen.

 4. För vissa ja men har man en måg som är engelsk man i kvarteret bredvid så slutar inte helvetet. Det bara ökar snacka om fanatiker och av någon anledning bytte sambon nationalitet sent i går kväll.

 5. Mammy: Bör kanske förtydliga att det var en metafor. Jag ligger inte med Sveriges ALLA män, trots att jag tillägnade min tanke till dom utan diskriminerande undantag (och jag gör det definitivt inte på hotell där grannrummen alltid får till det) Tror nog att de allra flesta män någongång fått förtidig utlösning. Men tack för omtanken och de goda råden! 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..