Jag drunknar i tuttar, haha!

Det regnar in bilder på allsköns boppar and keep it coming!

Ni är så sjukt sköna som hoppar på det här tåget och det är vansinnigt kul att läsa era kommentarer som ni skickar med: från ett gäng av er som kutat in på jobbtoan och panikfotat bopparna, till andra, vars sambos/män som undrar om ni är helt kokko som skickar tuttbilder till en galen bloggkärring i Stockholm!

Jag tänker att vi håller på hela helgen, ju fler bilder, desto roligare!

So ladies, I want more!

 1. jag passar…men det är precis som du säger- man köper fel strlk å modell. Ska aldrig glömma då jag för många många år sen var i gamla stan på ett underklädeshak å provade BH å in kom en stadig tant å drog i tuttarna skakade till dem å tittade upp på mig med bestämd min å sade ;

  -” Ja?, du ser lite fundersam ut, men så här gör vi på det här stället!”

  Det gick så snabbt och kom så oväntat att både jag å mina valpar inkluderat min polerska blev uppnosigt fnissiga av upplevelsen! Jag glömmer det aldrig!

  Tänkte sen att det kanske kommer en utlottning om bästa rufset down under…
  a ruf set till gammråttan! DET vore en utmaning det!

  1. Haha, fegis, klart du ska vara med! Och du, det är i den affären som jag handlar mina behå:ar!

   ”Bästa rufset down under”, well, hade jag inte manliga läsare förr så lär jag få det då!

 2. You asked for it, skyll dig själv.
  Jag tänker inte delta, har inte använt BH sen jag ammade för 25 år sedan äger ingen, skulle säkert kunna använda en bra sådan, men kort på dem utan BH uteblir, får jag delta ändå?

 3. Blev så inspirerad av dina armband att jag gick in på Panduros hemsida och fick se att de har REA på massa saker, bl.a pärlor, smyckessatser och massa annat smått och gott. Klickade hem en massa saker så hej och hå vad det ska pysslas här!

 4. Nu mejlar jag min bild strax, var inte direkt lätt att fota sina egna tuttar. Har av någon anledning aldrig gjort det förut 😮

 5. Just nu vill jag skicka bild på mina bröst utan bh för dom ser helt taskiga ut.
  Jag fick en liten bedårande dotter för 9 dagar sedan men hon har ett bett som kan döda.
  Såriga bröstvårtor som blöder varje gång som hon tar tutten i munnen och mastit ( bröstinflammation) på båda brösten. Röda och svullna som värker vid beröring. 40 graders feber med frossa. Ingen rolig syn.
  Sitter här o drömmer om fina bh’ar och hela bröst. Får jag återkomma om ett år?

 6. Assså….giv mig kraft! ASGARVAR…första besöket på bloggen igår,absolut ej sista .
  Du e ju bara föööör skön!
  Vadå skrattterapi….ska hänvisa mina patienter till din blogg…nä då,bli inte orolig men allvarligt…så mår alla bra av skratt och solsken/mvh sjuksköterska Åsa

  1. Åh, hej Åsa, varmt välkommen! Här inne är det bara glada miner. Har Sveriges överägset bästa läsare, vilket du lär notera. Aldrig några vidriga nättroll, som andra tyvärr har. Fast, det är helt okej att inte hålla med mig när jag sätter den sidan till!=)

 7. Äntligen fått till en bild på eländet… var nyttigt för jag har tyckt att den bhn jag har är rätt ok, tills jag såg bilden nu… hua!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..