Om gårdagens födelsedag

Hörrni. TACK för alla gratulationer! Puss till er.

 

Maken överraskade mig fullkomligt och jag hade en riktigt riktigt bra födelsedag, trots att jag inte alls ville fira den. Jag ska göra ”en dag i bilder”, men måste jobba först.

 1. Grattis i efterskott Mona!!

  Nästa blogginlägg ser jag mycket fram emot, jag ääälskar dom! Bland det roligaste var häromdagen (veckan?) när man fick följa med till CityGross, hehe. Som jag skrattade!

 2. SOM jag tänkte på dig igår, med godis och presenter och vita kläder och allt =) Vilken tur att det blev en bra dag!
  Och vilken snygging du är i nya frissan! Kram på dig!

 3. Hej där!
  Din nya frisyr passar dig så himla bra, vilken tur att du tordes klippa av håret!
  Grattis i efterskott och kul att din födelsedag blev så bra!
  Tack för den bästa bloggen och trevlig helg till dig.

 4. Fräsch som en nyponros är du Mona i din nya frilla, ser fram emot att få se om det verkligen vart party a´la Maggan eller om dom alla lurade skiten av dig. 😉

  Jätte grattis i efterskott och hoppas du får en skön dag.

  kram

 5. Massor av kramar så här i efterskott till min bästa Mona… jaja, jag känner bara till en Mona, men du är ändå bäst 🙂
  Härligt att du fick en bra dag, ser fram emot att läsa din redogörelse – det lär nog locka till några garv – det är bland det bästa i vekorna på jobbet; när det är lugnt en stund och jag hinner läsa igenom flera av dina inlägg på raken. Keep it up 😀

 6. På väg ner till Kiev o fick Aftonbladet på flyget o där fanns du med. 🙂 snygg i vit klänning (vilket inte alla hade…) o även jag gillar din nya frisyr.

  Kram

 7. Tack för tippset om Speceriet, det är ju helt fantastiskt bra! Typ mitt i natten lämnade jag halva familjen på Arlanda för vidare transport till Grekland. På väg hem slog frukostsuget till i höjd med Bromma och kosan styrdes till finhooden. Trots att Speceriet egentligen inte hade öppnat än så fick jag toppenfika med den godaste bullen jag har ätit och kanonbra service! Nu återstår bara att övertyga mannen om att vi ska flytta till Ålsten….

  Föresten är din blogg bäst!

 8. Jösses du ser ut som en HELT ny människa efter klipp och fillers:) Så fin och tio år minst yngre , och stort grattis i efterskott:)
  Nina.

 9. Jag tappade hakan nu…Så himla snygg du är i din nya ”look”. Var tvungen jämföra med gamla bilder och, ja svårt att säga men, fasiken vad tradig frisyren var tidigare… Du strålar och det smittar av sig! Keep smiling vackra Du!

 10. Jag tycker att du är snygg med pussmun! Kan det där inte bli din nya look? Gå omkring så där så gör du succè. (Förmooodligen på flera plan….) 😉

 11. Vad fin du blev i nya frillan!!! Har inte hängt med riktigt på sista tiden och inte sett foton på dig efter klippningen! Du blev ju kanonsnygg. Du var urtjusig förut ockå, men detta blev ju superbra!
  Vilken härlig dag du måste ha haft och ser med spänning fram emot att få veta mer om presenterna från Svenskt Tenn.
  Själv firar jag och makens 15-åriga bröllopsdag genom att fara i väg och göra Riskutbildning 2 i mina försök att ta körkort för tung motorcykel. Vi får kanske fira till det i helgen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..