Män och fotboll

Förklara det här för mig:

Maken ska ABSOLUT ha tv:n på där det visas EM-fotboll

S a m t i d i g t så sitter han med hörlurar, I repeat: med hörlurar på, och spelar nåt spel på sin dator.

Och Gud jefla nåde mig om jag byter kanal.

Whats up with that liksom?

  1. Varför skaffar inte du dig en riktig dator som han har Mona?
    Han har ju fattat grejjen här, så skulle du slippa alla blåskärmar för all framtid

  2. Bara för att det är EM, ska TV:n visa fotboll. Vare sig du vill lr inte. Å försök inte ”smyg” byta. Det märker han direkt! Grattis i efterskott.

  3. Ja, vad är det med män och fotboll. Högt ska TV:n vara på och jag blir tokig. Jag har inte bara en man som är fotbollsnörd utan även en son (en ung man) och även en tonårig fotbollsnörd. Alla tre fotbollsgalna.

  4. Mmm eller så kan man sova sig igenom halva matchen som min här..tvn ska visa fotbollen, så ska det bara va, som sagt 🙁 idiot..

  5. Jag har skaffat hörlurar med lång sladd till tvn för att slippa höra ljudet om det bara är en person i familjen som vill titta. Jag är dessutom så lyckligt lottad att ingen av herrarna i familjen är intresserad av sport!

  6. Min man tittar bara upp för att se reprisen av ev. mål/straff/utvisning – allt som kan höras lite mer än det ”vanliga” ljudet… Jag bytte match en gång, dvs. ex Arsenal-Liverpool mot Man.United-Wigan och han märkte absolut ingenting på en bra stund, yepp evil – men asch så kul jag hade 🙂

  7. Det är för att det inte händer någonting i 90% av tiden av en fotbollsmatch, så männen gör något annat under tiden. Bortkastad tid, man kan väl lika gärna kolla på sportnyheterna om man vill veta hur det går, de har ju ändå klippt ut allt som var sevärt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..