Tack alla ni, ska blogga bättre i morgon men nu fick jag panik

Magdalena ringde precis. Vi ska på ett stort event ikväll och igår tillbringade jag 1,5 timme i min garderob för att hitta något att ha på mig. I dag åkte jag till Bromma Blocks-gallerian och kompletterade outfiten. Jag var sjukt lättad över att jag äntligen fick ihop den perfekta stassen.

Tills Magdalena nu upplyser mig om att det är så kallad white night”. Alla ska bära vitt. Jag har väldigt få vita kläder. Typ skitlite. Och skitfula. Funkar lakan tro?

Fast en sak behöver jag inte bekymra mig om: vita ben finns så det räcker.

Och vita skor, ehh…hej 80-tal.

Fifan, hur ska jag lösa det här nu? Bröllopsklänningen?

 1. Ska´re va vitt party så är det väl inga problem…bara du tar talibanens vatten färger målar över vårtorna rakar helt på nöjescentret å målar på ett vitt löv simsalabim så är du hel vit!

 2. Grattis Mona och hoppas du får en rolig kväll! Men vita jeans då o en vit tunika…. eller tråkigt kanske….. Du fixar säkert det här!!!

 3. Är du HELT säker på att du inte är lurad? Det är lite mycket som rör sig kring Bromma Blocks (maken o andra). Födelsedagsfest??

 4. Hehehe, vad kul med ”white night” – särskilt när man går med Maggan Graaf som har klippkort till varmare breddgrader. Brun som en pepparkaka… Mohahaha! Närå, det blir säkert toppenbra. Gör en räd i dotras garderob och knyck något vitt!
  Ha så kul och håll oss underrättade hur det går!

 5. Grattis på födelsedagen! Frågan är nu bara hur man ska kunna vänta på att höra fortsättningen. Fick du tag på något vitt att ha på dig? Bild tack!

 6. Ett stort Grattis på födelsedagen bästa, roligaste Mona 🙂

  Ha en riktigt rolig och mysig kväll, det är du värd!

 7. Bra ide med lakanet. Vira det runt kroppen som en toga. Hämta lite grönt i trädgården som dekoration. Varför inte en kvist i håret också Ha en trevlig kväll och stort Grattis

 8. Grattis Mona! hoppas du haft en finfin födelsedag!
  Ett tips är att börja räkna minus, istälet för tex 45 så säg 44, och 43 nästa år osv

 9. Grattis på födelsedagen!
  Vill också ge en eloge till dig och de andra i föräldraföreningen som tänker på lärarna som inte är klassföreståndare. Roligt att även de får uppskattning och inte glöms bort. Uppvaktar ni all personal inom skolan (kökspersonal, vaktmästare, städare osv)? När barnen gick på dagis gav vi någonting eget till avdelningens fröknar, men även någon chokladask el dyl gemensamt till hela personalstyrkan. I skolans värld är personalstyrkan dessvärre så stor så det skulle behövas ett gäng chokladaskar.. Nu blir det present till klassföreståndare samt fritidspersonal.

 10. Fantastiskt att bli upplyst om det bara några timmar innan det är dags att vara där. Hoppas du löste det på något vis, kanske genom att ringa en vän.

 11. Grattis i efterskott, Mona!!
  Stackare, vita kläder är det värsta jag vet! Har jag aldrig spillt på mig tidigare så händer det alltid när jag har vita kläder på mig. Och det är ju jättekul och fräscht. Hoppas du lyckades hålla reda på det som ätits o druckits och inte draperat det över kläderna.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..