När man vill lyxa till det lite, because Im worth it

Finns det nån annan därute som är lika lat som jag och aldrig stryker lakanen?

Med tanke på vad mina lakan kostar så borde det vara spöstraff på att inte göra just det, men jag är lat och orkar fan inte.

Fick ett tips härom veckan som jag undrar varför jag inte har tänkt på förr.

Känner på mig att det här kommer bli mitt nya stamställe.

I will let you know om det var värt det.

 1. Jag stryker aldrig några lakan. Knappt nåt annat heller 😉
  Man kan ju undra om det var en pik från svärmor när jag fick ett strykjärn i födelsedagspresent…

 2. Stryka? Strykjärn?
  Det enda jag stryker är gardinerna när de är nytvättade.
  Stryka lakan? Du måste skämta med oss.

 3. Stryka lakan??????
  Voffodådå???

  Har jag aldrig gjort i hela mitt liv och kommer aldrig att göra – no matter how jävla dyra lakan jag skulle köpa. (fast nu skulle jag ju aldrig köpa dyra lakan heller så det kvittar från början)

 4. Stryka varför det Mona?
  Här har du världens chans att utnyttja trädgården, sätt upp tvättlinor. Häng lakanen på tork.
  De blir släta och doftar underbart.

 5. Stryka lakan?? Skojar du??? Jag köpte en mangel billigt och kör ibland. Mestadels får de bara torka efter tvätt och så viker jag ihop dem innan jag stoppar in dem i skåpet. Men manglade lakan är sååååå sköööönt. Lyxigt att slippa göra det själv! Det är du värd!!

 6. Stryka lakan????? Har jag aldrig gjort!! 😀 Tillhör väl stenåldern…..

  Har du så dyra och fina lakan som du säger ska de väl vara strykfria!!! Eller???

  Stryker inte ens gardinerna. De hänger jag upp lite fuktiga då hänger de sig själva raka…..

 7. Här stryks ingenting, inte ens en gardin har jag uppe i hela huset.
  Morsan kommer hit och stryker alla våra kläder lite då och då.
  Och lakanen de torktumlar jag till nästan torra sen rullar jag dom lite ”snyggt”…..Efter en natts snurrande är de ju ändå skrynkliga igen:-))

  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  En skata hjälper en skata med en skata…

 8. Jag stryker aldrig lakan! Den enda jag stryker är gardinerna när jag byter dom=) Däremot så brukar jag lämna mina lakan till mamma så manglar hon dom år mig=) Finns inget bättre än manglade lakan!

 9. Känner mig lite udda, men jag manglar alla lakan, blir kanon! Har en varmmangel som går het (ursäkta det dåliga skämtet). Strålande resultat, skönt att sova i och som bonus, mindre hudirritarion hos barnen. Tack för en underbar blogg, du är värd det bästa Mona 🙂

 10. Stryker lakan? Finns väl ingen människa som stryker lakan? Min mormor jobbade som finstrykerska på Nockebytvätten, hon kanske fick stryka ett och annat lakan. Men det var väl någongång på 1930-talet…

 11. Stryka? Nej. Men kan säga en sak. Mangla is da shit!! Finns inget bättre. Fort går det också. Lakan och t-shirts går under mangeln. Makens skjortor lämnas in för strykning. Finns ju faktiskt folk som har betalt för att göra sånt. De ska ju också leva 🙂

  Liz i Lux

 12. Kände mig liksom tvungen att kommentera. Kvinna i ungefär samma ålder som dig och har manglat mycket tidigare! Finns inget skönare än att krypa ner i manglade lakan. Numer har vi bara en väldigt gammal stenmangel här i huset och den använder jag sällan! Min släkting som är i 60-års åldern och pensionerad brukar stryka ALL sin tvätt och då menar jag all. Även lakan, kalsonger, rubbet…. Men hon säger att hon inte har något annat att göra så det är väl därför!
  Tycker du absolut ska lämna in dem till en kemtvätt och få dem fixade. Har man råd att ha så dyra lakan kan man också kosta på sig att få dem tvättade och manglade. Finns ju folk som har det som sitt arbete!

 13. Håller med övriga att det är manglade lakan som gäller. I brist på sådan viker man ihop ena kortänden och klämmer fast i en dörr. Sedan är det bara att vika ihop resten och sträcka av bara f-n. Brukar bli bra det också.

  Å andra sidan behövs det väl fler arbetstillfällen? Så fram med mer jobb som kan lämnas bort 😉

 14. Jag manglar mina lakan. Helt underbart att lägga sig i när man bäddat rent med manglade lakan. Mina tjejer har lärt sig denna nobla konst. De stackarna är 22 och 26. Men lakan kan de mangla lika bra som jag. Hehe

 15. STRYKA LAKAN?!?! Vilket slöseri med tid när det finns så många roligare saker man kan göra. Och lämna in dem på tvätten är lika stort slöseri med pengar, som man istället skulle kunna använda till att göra de där roligare sakerna med.

 16. Stryka??? Va är det??

  Nää.. Här stryks inga lakan. Nästan inget
  annat heller.

  Jo, skjortor, blusar , dukar o gardiner.

  Thats it!

  Tycker du gör rätt i att lämna bort det 🙂

 17. Säger som många andra…. Manglade lakan är det som gäller. Det är vardagslyx att kunna krypaner i en renbäddadsäng med manglade lakan, man mår som en prinsessa och sover som ett barn 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..