När man hjälper naturen på traven lite

För länge sen så köpte jag soffkuddar på Mio. Helt jefla värdelösa eftersom dunet sticker ut hela tiden och det gör skitont i ryggen.

Efter att ha plockat ut kvällens skörd, för att kunna luta mig mot dom så fick jag nog härom kvällen och bestämde mig för att investera i nåt riktigt.

Som av en händelse så hade vi vår 11-åriga bröllopsdag i lördags. Jag hade totalt glömt bort det och tillbringade kvällen med min fina Tina för att ladda mina batterier lite.

Dagen efter, när jag lite så där i förbifarten säger ”grattis på bröllopsdagen” till maken, så hävdar han bestämt att han minsann visste om det ”men eftersom du åkte till Tina så tidigt så blev det inte av att jag köpte något.”

Ehh. Okej.

Så igår tog jag saken i egna händer och åkte in till stan.

Tack älskade maken. Bara så att du vet så har VI införskaffat lite elefanter till soffan. (Och den megasnygga vaxduken på altanbordet där bakom kan man köpa hos Tina på Syster Lycklig. Jag får sjukt mycket komplimanger för den!)

 

 1. Mycket, mycket tjusigt. Har blivit väldigt sugen på egna elefanter efter att du började skriva om dem. Ett brickbord står högt på önskelistan, men nu insåg jag att kuddarna är fifan så snygga de med. Eh, jobbigt.

 2. Köp kuddarna först. De finns i två storlekar och jag köpte den stora, för den var snyggast. Förvisso 1050 kr men jag ser det som en investering, hehe. Bomullsvarianten är något billigare.

  Brickorna kostar mindre…

  1. Får nog göra det, också den stora varianten. Ska det var så ska det liksom.

   Och ja, det är verkligen en investering. Höjer ju en glädje dessutom 😉

 3. Japp – snyggt! Har också elefantkuddar. En stor röd och en liten brun. Håller hur bra som helst och åldras snyggt. Blev inspirerad av min syrra (Fjärilshuset) som också gillar elefanterna.

 4. Har samma problem! Och tyget blir snabbt fult också. De är bara bra till en sak – att sova på! Sätt ett kuddvar på när du har gäster, de kommer uppskatta det. Sover alltid på dem hemma hos min syster. Min andra syster har en hel soffa av dun. Där är det ännu värre. Och de bakre soffkuddarna i soffan saggar ihop också. Kanske kan man sätta på ett riktigt tätt kuddöverdrag och få bukt med problemet.. *funderar*

 5. Samma med min ikea soffa, vassa fjädrar som sticker en i röven och sen ligger de över hela vardagsrummet så det ser ut som en fågel blivit slaktad där inne 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..