Jamen då hjälper vi naturen ordentligt då

Halva dagen har jag fått höra kommentarer om mina vita spiror så efter tips från 20-åringen så sladdade jag iväg till ett solarium.

Och vad fan har hänt between 1998 och nu?! Förr stoppade man i ett mynt solariumet, lade sig ned, och drog ned luckan och i bästa fall stod en stereo på en pall intill.

Nu. Nu är det en jefla månbas Alfa-anläggning. Ingen personal, bara en röst som pratar. A l l t digitaliserat.

Och när jag var klar så sänktes musiken och rösten hoppades på att jag hade haft en trevlig stund.

Herregud. Det kändes som om jag varit på månen och vänt. I femton minuter.

Ujujuj, man lär sig nåt nytt varje dag.

 1. Välkommen till 2000-talet tant…den värld då man använder kräm för att ta bort håret på benen å mustaschen…solar med digitala röster…å kan köpa kräm till kroppen för att slippa slapp hud.

 2. NEJ! Inte sola solarium! Brun-utan-sol-kräm eller solduscha om du inte vill leka fin, vit dam från 1800-talet 🙂

 3. Mina ben är lika bleka men jag hoppas tiden här kan förbättra den saken en del. Fast nu är det bara tre dagar kvar så nu får jag nog skynda mig lite.

  *Undrar vad self-tanning kostar här?*

   1. Finns en på Åhlens som jag har för blyga ca 120 kr som heter ”tan towel – look good naked” (Jävlar vilket bra produktnamn by the way). Den är spray och kladdar inte och du blir brun direkt, måste inte göra det 3 dagar i rad.

    Kram Kram

 4. Mona!! Jag tror att det var mej du frågade hur man växlade till mynt på solariet!! Vad lustigt, längst bak i mitt huvud tänkte jag ‘vad likt mona’ men sen tänkte jag att du nog inte går på solarium! Skrattade gott mär jag läste ditt inlägg, herregud så moderna apparater, jag fattade inte hur man reglerade allt. Men brun blev jag!!

  1. Sweet Lord! Finns ni läsare ö v e r a l l t?! Och jag hade ju inte ens smink i plytet. Tack för hjälpen! Det tog en stund innan jag blev klar där eftersom jag gjorde allt i fel ordning men till slut lyckades jag få ut ett kort!

   Och jag noterade minsann hur snygg du var. Du tillhör kategorin ”Snyggare med åren”! Så jävla orättvist!

 5. Jag säger tvärt om mot alla andra. Sola på vettja. Man kan få cancer av det mesta nu för tiden.
  Gör man saker och ting med måtta så brukar det bli bra i slutändan ändå.

 6. Men du är väl ändå smart nog för att veta att solarium bara är skit. Bus eller spraytan så slipper du åldras extra och få cancer…

 7. Omg solarium!!! Canserrisk absolut viktigt och dessutom alla sura linjer/rynkor du har blir 100 gånger värre. Don’t do it!

  Det finns superbra spray utan sol som inte kladdar eller spray-tan ställen!

 8. Hoppa solarium OCH hoppa egna brun utan sol produkter, gå till en riktigt sol spray salong – resultatet blir sååå mycket bättre och håller längre! Tips innan då går dit – peela hela kroppen, ha nagellack på alla naglar ( annars tar de oxå färg ) och smörj in nagelbanden och handflatan med fet kräm… Jöst do it babe 🙂

 9. Sola på, det är ingen större fara så länge du inte överdriver.
  Lite sunt solande dör du inte av.

  Jag tror snarare att du kommer att dö och gå med täckande strumpbyxor efter att du försökt få brun utan sol jämt på benen,,,, anklarna, fotknölarna,,,, mouuuhahaha. Kommer att se ut som ett fläckig gräsätande kreatur.

  Jag solar solarium. När jag hinner.
  Men har också köpt nån grej/gel/nåt i flaska i automaten på stället som påskyndar resultatet, som jag smörjer in benen med, dom har ju en tendens att inte suga åt sig UV strålarna skitfort. Det funkar!

 10. Glömde pipa lite över alla som skriker över cancerrisken.
  Minns du hur mkt det solades förr, DÅ var dom farliga.
  Idag har dom ju fan en hundradel av dom riskerna. Du blir ju inte ens röd efter 12 min i ett solarium idag, förr låg man en halvtimme och brände sig, kom ut röd som en kräfta.
  Men man får ju cancer av popcorn också, har jag läst.
  Och man dör av att sövas ner och operera sig.
  Det är skitfarligt att köra bil, farligare än att flyga flygplan.
  Och barnen får knappt leka i sandlådan och vara barn längre, för det är skitmycket farliga snuskilusker.

  Suck…

  Så, nu fick jag pipa av mig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..