När regnet står som spön i backen

…eller alternativa sätt att att tvätta dynorna.

Hur som helst så har ordet plaskblött just fått en ny innebörd.

 

 1. Här i Östergötland har det också regnat något alldeles otroligt. Vi hann dock ta in våra dynor!
  Ser att makens odlingar lever fortfarande. Har han gjort något åt odlingslådan han köpte?

 2. Läser ikapp och undrar – satt du tre(!?) timmar hos Isabel?
  Jag ska till henne på måndag, so good to know.

 3. Godmorgon!
  Är beroende av din blogg o läser den varje dag – skrattar ofta! Du är så bra!
  Men nu har jag en viktig fråga! Ser att ni har exakt likadana utemöbler som vi har och undrar då hur ni gör med rengöring/oljning av dessa. Min man o jag bråkar svårt varje år över huruvida det är värt att tillbringa oändligt antal timmar med att gno på de där j..la stolarna mellan varje liten pinne i sits o ryggstöd. Jag tycker att de är fina som de är och han vill putsa men ska tilläggas, orkar kanske en, max 2 stolar per säsong, vilket gör att stolarna istället ser olika ut. Jag tokvägrar, kan sträcka mig till att göra iordning bordsskivan – den ser man ju ändå, stolarna täcks ju liksom av dynor, strålande tycker jag!
  Hoppas du får en härlig helg!

  1. Tack för komplimangen!

   Och SOM jag hatar dom där jävla möblerna! Du kan gifta dig med min make, det hör jag lång väg!

   Det är nämligen så att för att kunna behålla den där fina teakfärgen så MÅSTE man slipa och olja in dom varje sommar. Maken tycker LÄGLIGT nog att ”dom är ju fina med den där paaatinan så vi skiter i det!”.

   I år är dock första gången som han har slipat bordet. Han glömde dock att olja in det.

   Mitt mål är att slänga ut skiten och skaffa vita trämöbler.

   1. Ett enkelt sätt att olja in är att ha oljan i en sprayflaska och spraya tunt på möblerna och bara snabbt efterdra med en trasa. Behövs det upprepar man proceduren, men fort som tusan går det.

 4. Tjoohoo! Jag undrar hur det går med dina ”armar” Känner du dig fin? Är du glad eller inte nöjd?
  Ha en härlig lördag!
  L

   1. Säker på att det beror på dåligt läk-kött och inte på dåligt tålamod att ta det lugnt som du skulle? 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..