Några utlandsbloggare

Mmm, jag har ju som sagt ett gäng utlandssvenskar som hänger här inne. Flera av dom har bloggar, men förvånansvärt många, nästan alla, vill inte ha dom outade, så det får vi respektera.

Men ett par stycken delar gärna med sig av sina liv:

Victoria, som bor i Florida!

Brysselkakan, som uppenbarligen bor i Bryssel.

Kristina är fotograf och bor i England.

Alexandra bor i Frankrike.

Anita bor i Californien.

Anna lever i New York och är lite småbitter på sin man.

Gabriella i Polen vill behålla sin blogg för sin familj och för sina vänner, men hon skrev en rolig kommentar i mailet som gjorde att jag höll på att kissa ned mig:

Du undrade förresten en gång för flera månader sen hur städerskorna i Polen gör när de städar – om de också flyttar på grejer i fönsterkarmarna jämt & ständigt… Kan bara tala om att det finns inga polska städerskor kvar i Polen… vi importerar städerskor från Ukraina…”

Sen har vi ett par hang arounds. Det vill säga två stycken som egentligen inte är kvalificerade, men som får vara med ändå:

Jessica, som med hela familjen är på väg att flytta till Spanien och bygga sig ett liv där. Josephine, har bott i Australien och Frankrike, och har precis flyttat hem.

  1. Jag flyttar snart till ett kaotiskt land i Sydamerika och då kommer jag att börja blogga. Jag kommer att behöva skriva av mig min frustration över hur saker och ting fungerar och inte fungerar där borta samt hur puckar maken är, för tycker du att din är frustrerande så har du inte träffat min hehe….

  2. Jag kan inte räknas till gruppen utlandssvenskar, eftersom jag är från Finland. Men jag bor i London för tillfället och läser din blogg varje dag. Din nya frisyr var förresten supersnygg!

  3. Sent ute. Inte lika rolig blogg som din. Har bott 22 år i Toorevieja i Spanien och skriver om ögonblick och iakttagelser i min tillvaro. Är inte svensksvensk, utan finlandssvensk. Eller vad jag nu är i detta skede.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..