Fredag…med champagne

Huset städat – Check

image

Cateringmat levererad – Check

Gräsmattan klippt – Check…av maken, as we speak (!)

Vin och champagne i kylen – Check

 …och strax anländer middagssällskapet! Vad gör ni?

 1. Kollar på fotboll naturligtvis!! 😉

  På söndag kommer jag till Stockholm och är med i EM studion. Ni måste kolla!! Jag vinkar till er alla, 😉

 2. Läser geologi, renskriver några intervjuer till boken jag släpper i höst, tråcklar ihop en tröja jag just stickat klart, funderar kring hur designen på hemsidan ska vara egentligen och när f*n jag ska hinna knåpa ihop den, planerar för föreläsningar samt arrangemang av konferenser i höst. Och dricker en Irish coffee.

  Så, ja…i princip en alldeles vanlig dag som egenföretagare, författare och akademiker 😉

 3. Sitter uppenbarligen och läser din blogg. Med fruktsallad till middag och en önskan om att få ta en flaska skumpa jag emd. Men men jobbar i morgon så då får man hålla sig nykter om man ska köra kollektivtrafik.
  Ha det gott!

 4. Roar mig med att glo på tråkbollen på tv på dagens arbetsplats. Förhoppningsvis vill några av tjejerna spela bowling på Wii sen.

  Fressten e ny här på bloggen, men sen jag hittade hit har den blivit ett måste att kolla morgon o kväll och gärna ett antal gånger däremellan 😉

  Finns knappt nån bättre start o slut på dagen än och dra på smilbanden så mycket det bara går när man läser här

 5. Njuter i min ensamhet av lugnet , tar ett glas rött på altanen och äter Plopp! 🙂
  Maken sitter på ett tåg på väg hem från Sthlm, tonåringen drog ut på byn, 12-åringen försvann till en kompis.. Bara jag som sitter och tittar på vår underbara utsikt över sjö och fjäll och solen skiner för en gångs skull!
  Härliga fredag!! 🙂

 6. Lyssnar på när barnen knastrar med sina popcorn och försöker hitta ngn som kan jobba istället för mig då det känns som att hjärnan håller på att explodera. Önskar att jag var anställd istället för egen dagar som dessa…

 7. Intog middag på Mc Donalds för en stund sen, frun orkade inte laga mat idag. Har just duschat och sitter nu invirad i ett täcke i soffan och läser din blogg. Väntar på att maken ska natta sonen så vi kan titta på film.

 8. Gubben åker å jobbar…öppnar nog en flaska budget bubbel och så ska jag nog packa upp presenten från sambon å pilla lite å se om den duger…

 9. Lyssnar på regnet, funderar på om att diska eller att duscha är prio nummer ett. Eftersom jag är en man gör jag bådadera. Fast inte samtidigt, hahaha…. Den simultanförmågan är män inte utrustade med.

 10. Fixar naglarna, inte lika tjusiga som dina Mona, bubbel och räkor på balkongen.
  Räkor i olika varianter med bubbel börjar bli tradition numer på fredagar.

 11. Har precis avnjutit en middag med svensk färskpotatis, hemmagjort örtsmör med färska örtkryddor från min trädgård och grillad kycklingfilé. Rosevin (Bonnet) till. Tillsammans med Maken och Sonen. Skulle gärna dricka ett glas skumpa 🙂

 12. Då det precis varit lunch här så har vi passat på att äta ute och samtidigt råkat springa förbi en affär. = Är nu 2 kjolar, 1 klänning och en tröja rikare…………. Å andra sidan man är inte i Kansas varje dag så man får väl passa på.

 13. Har precis avnjutit grillade burgare med nypotatis och ett glas vin följt av rabarberpaj med färska jordgubbar, engelsk vaniljsås (custard) och ett glas rom. Helt ok 🙂

 14. Har just slagit mig ner i fåtöljen efter kvällsracet. Laga mat, äta med trött bebis i knät, Lägga bebis, sanera kök, sanera stort barn. Mannen lägger stora barnet.
  Nu är det dags att utnyttja att jag köpte en egen tv förra gången det var nåt fotbollstjafs. Rose inom räckhåll, fötterna på bordet och iPhone i hand. Löv it!!

 15. *viskar tyst*…. jag kollar på fotboll! Och tidigare idag kollade jag barnbarnet på tennisbanan. Ber om ursäkt, men så är det bara.
  Ha en riktigt härlig kväll med massor av champagne. Själv skålar jag i rött vin.

 16. Mental note to self: Läs inte övriga kommentarer kring vad folk har för sig fredagskvällar. Vin och god mat and what not…medan jag tröstäter Ben&Jerrys jag inte tål (ser fan höggravid ut efteråt, pallar inte laktos längre) och knypplar ihop en tenta om universums tillkomst och hur en räknar ut avstånd med parallax-metoden.

  Det finns stunder då jag undrar vad jag håller på med egentligen…

 17. bloggar kollar bloggar å kollar även vad jag skickat. Denna är från då jag adopterade Regina i Värmland då hon behövde lite kärlek och omvårdnad =)
  http://blogg.vk.se/uploads/2754/images/P9260012.JPG
  Här ska du få en skön samisk musikstund förresten. det kan man behöva efter alla vandringar bland sushi,latte å gallerior (brett flin)
  ta för all del -del av vår ”egen”kultur” då å då=)
  Lyssna å njut!

  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aBezt1E18_E

 18. Sitter här på jobbet (fram till kl 07.00)och önskar att jag var ledig i helgen så jag fick umgås lite med gubben efter att jag var på sem en vecka. Men vi fick till en lunchdate på Solvalla idag iaf och lyckades spela bort en hundring. 🙂
  Hoppas din kväll vart superb.

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..