Grrr-dag

Suttit med katalogen hela dagen – Grr

image

Ätit en äcklig Varma Koppen-lunch – Grr

Kom hem och skulle städa på vår inredda vind och noterade att talibanen utövat graffiti på våra vita väggar – skitmycket Grr

Konstaterade att my dream car, en cremefärgad beetle, turbo, cab, som har legat på Blocket ett tag, nu är borta. – Grr

Maken tvingade mig att åka och titta på talibanens fotbollsmatch. Fotboll är det absolut tråkigaste jag vet, inte ens talibanens medverkan gjorde saken bättre. – Asmycket Grr

  1. Ha ha!! Vet hur det känns med matcherna 😉 Jag skäms att jag tar med mig en bok på min dotters matcher, men det är så jäkla tråkigt!! Men jag var i allafall där och jag skulle aldrig erkänna att jag missat nåt i matchen! (typ hela;) Tur att min gubbe oxå är tränare, iallafall ett päron är närvarande mentalt 🙂

  2. Jag har en pojke som spelade jättejättemycket fotboll med tillhörande resor i flera år. Har också en flicka som spelade jättejättemycket golf.

    Kan tala om för dig: golf är tio tusen gånger tråkigare än fotboll!
    Det fanns iallafall bråk och skrik i fotboll bland föräldrarna. I golf var man tvungen att vara ”fin” och väluppfostrad som förälder. Gud vad det var så helvetessvårt att låtsas om att man var intresserad i den helvetessporten.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..