Maken och handla

Igår:

Maken: ”Jag åker förbi Smelivs, behöver vi nåt?”

Jag: ”Nä….eller jo, bubbelvatten kan du köpa…jag tänkte storhandla i morgon.”

Kvinnor från Venus och män från Mars var det va?

 

 1. Samma hemma hos oss 🙂 Numera tycker jag det är rätt kul att invänta shoppingkassen sambon har med när han kommer hem, det är alltid lika spännande att se vad han hittat på den här gången 🙂

 2. Jaadu Mona, dessa män är en alldeles egen ”ras” Jag har en egen och det enda han handlar är yoghurt och apelsinjuice vare sig vi behöver det eller ej, och oavsett om jag bett honom handla något annat. För din verkar det ju vara Onsalakorv som är the grej……:)

 3. Var glad att han tar egna initiativ till vad som ska handlas. Min karl kan inte tänka själv utan först ska jag tala om vad han ska handla med hem och för att han inte ska glömma så ska jag alltid smsa i inköpslistan. Hur svårt kan det vara liksom att tänka själv?! Men han är ju duktig din karl, för han köpte ju vattnet åtminstone:)

 4. JA, där satt den!!!
  Självklart ska det vara Onsalakorv!
  🙂

  Men, nu är jag bekymrad…
  19:20 var det ju fotbollsmatch!?!
  Menar du att han missade första halvlek?
  😉

 5. men,
  han hade ju bara 15 påbörjade påsar med snacks i det hemliga skåpet, så du förstår väl att han måste köpa lite till…
  Nästa gång Mona – säg bara nej och drick kranvatten…
  Det blir billigare.
  (Förresten – hade du inte också problem med att dricka bubbelvatten efter operationen? – känns som att ni båda går på i gamla vanor…)

  1. Snacka om (anti)klimax!! Skulle isåfall velat va en liten fluga i ett hörn där när detta då hade uppdagats =O).. Min karl e precis likadan, men han har även den förmågan att få en nota, handla allt som står på den SAMT en hel del annat dravel…O GISSA vem som får skulden över att ”det är ju faaan att det ska gå åt sååå mkt pengar till MAT i detta hushåll!!!”???Inte är det HAN iallafall (för han skulle aaaaaldrig säga nåt om han visste vem som var den egentliga boven!!)!! Men konstigt nog så löövar ja honom ändå (fast ja har lust o minska luftintaget på dåren emellanåt!!)…

 6. Hej Mona, nu blev jag lite besviken på dig, jag har själv en butik i Märsta Centrum, djurbutiken, och jag bara måste tala om att jag har värdens underbara kunder. Fråga Maggan, hon har varit in hos mig.Har aldrig haft några problem där nere. Visst kan Centrum i sig själv vara lite tråkigt, men det ska ju byggas om/till, så det kommer säkert att bli ett fint Centrum där oxå. Och inget blir bättre av att vara negativ, eller hur? Tycker annars att din blogg är bland det bästa som finns, och så rolig! ha en uderbar dag nu. Kramis

  1. Fast det är kanske inte så vanligt att man vill jävlas med en djurbutik…? Lite skillnad mot ett ”video-hak”, när det gäller klientel och inbrottsintresse… Så du behöver nog inte vara så besviken, det är väl knappast så att Mona skulle hitta på att de haft så pass mycket problem. Tjing! 🙂

 7. Onsalakorven har vi ju fått vänja oss med. Det är t.o.m så att jag funderar på att köpa en och smaka. Säg inget till maken så att han tror att han kan påverka oss läsare. Är det jag som är dum som inte fattar vad röd 28% är. Något nytt påfund från maken eller?

 8. Men alltså ”Hällakullor”? Vad ska han med dem till? Å flera stycken! Har ni inte bankat bäver på länge eller vad?
  Fast billiga verkar de ju vara (om det inte kommer till några omkostnader). Är nog inte så ofta man kan köpa lite extra ”rajtan-tajtan” för en så billig penning.
  Tillåter du verkligen sånt??

 9. Kan inte heller låta bli att konstatera: Onsalakorv!!! Verkar inte behövas några tyngre ”droger” för att göra din make nöjd 🙂

 10. Men hur står ni ut, ni som lever med män som inte kan planera utan bara handlar random, som ett dagisbarn ungefär? Har dessa män någon obskyr fördel på annat område som gör att konstigheterna och den totala avsaknaden av överblick och organisationsförmåga känns OK att hantera? Sååå lättad att vara singel när jag läser om sånt här trams. Allvarligt. Been there, done that. Men förklara gärna.

 11. ak

  Det FINNS andra män=)

  Min peffekta karl är helt självgående, å när han ”gick” åt mig igår tex- då han tom skrivit in i mobben på listan ”groda” vid kassan till Maja, så var det jag som tog den, betalade den OCH glömde den..

  Vems fel?

  MIIITT!
  Å det suger.=)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..