Me and my optiker

Jag har Sveriges i särklass bästa optiker, Nettan Rixsmeden på Komfårni.se. (Hemsidor är inte deras starkaste sida, de har fullt upp med att vara optiker.)  Hon och hennes sambo/särbo har drivit det företaget i 100 år och är sjukt skickliga. Annonserar aldrig men har fullt jämt.

Hon är den som har valt ut mina tre senaste glasögon och eftersom jag nu har tappat så mycket i vikt så har de blivit för stora. Vilket flera av er så sedesamt har noterat!

Jag messade henne och frågade om det går att beställa samma, fast mindre.  För jag har aldrig fått så mycket komplimanger för mina glasögon sedan jag började gå hos henne och trivs kalasbra med dom. Hon är erkänt duktig på att kunna se vad som passar och inte passar.

Jag skulle kunna berätta att vi har känt varandra sedan vi hade blöjor men då skulle det låta mer som om jag gör reklam för henne bara för att jag känner henne, och så är det faktsikt inte.  Jag har sagt till henne flera gånger att jag vill skriva om henne och företaget (som ligger i en av Hötorgsskraporna) i bloggen, men hon säger jämt: ”Vi har så himla mycket att göra så det är ingen idé!”

Men nu gör jag det ändå, hehe. Ring henne om ni vill ha det bästa av det bästa: 08-566 145 90.

Och det var fan vad jag pladdrar, det var ju inte det jag skulle prata om.

Jag messade henne som sagt och hon svarade att hon tyckte det var dags att jag skaffade mig såna här:

To die for. Först såg jag bara glasögonen. Sen texten.

32 diamanter. Ähhum…liiite dyrt kanske. Så jag svarade henne: ”Inga problem, ska bara panta lite flaskor först!”

Men seriöst, har ni sett något snyggare? Varje glasögonpar görs utefter ansiktet de ska sitta på.

Jag känner på mig att mitt fejs passar sjukt bra i dom här. Asså, jag är helt säker.

Undrar om maken tycker samma sak.

Får nog börja extraknäcka som hooker om jag ska ha dom.

 1. Panta flaskor?
  Behövs det…räcker det inte med att se till att maken har röven full på jobbet en helg å ha källar/garage loppis å göra dig av med makens ton med måste spara/bra ha saker?

  Borde nog va nån i området som är blind å dum å vill köpa skiten…eller har svårt att säga nej till barnen…

  Två flugor i en smäll lixom!

 2. Ny frisyr o nya brillor – du kommer bli vrålsnygg ;-).
  Kanske bäst maken är snäll, annars kanske han får konkurrens =p

 3. Jisses, hur vågar folk ha på sig såna brillor?! Jag skulle gå och hålla krampaktigt i skalmarna (ett ganska ohemligt tecken på att glasögonen är dyra, kanske…) och blänga argt på alla som kom nära mig.

  Nä, men det kommer bli skitbra vet du, mindre brillor till mindre fejs. Snygg-Mona blir Snyggare. 🙂

 4. Blir till att fästa på ett sånt där senilsnöre som man drar åt bakom huvudet då. Som idrottare har. För säkerhetens skull alltså. Kanske även nåt slags kampsportslektioner?

 5. Hon har helt rätt idé som säljer in ”båg-lösa” brillor till dig. Det försvinner alltför mycket ansikte bakom de bågar du har nu (och inte bara för att de är sju storlekar för stora…)
  Oavsett om det blir dessa eller några andra liknande säger jag bara – köp !
  Nu !
  Omedelbums !

 6. Jag har sagt det innan och säger det igen, ögonlaser Mona ÖGONLASER!! Hur bra man än gillar sin optiker och hur bra man än tycker att man passar i sina glasögon så är det sån frihet att slippa dem hela tiden. Har varit glasögonfri i ett år nu, nåt av det bästa jag har gjort!
  Ha en bra dag nu! 🙂
  PS. Mycket fin frisyr du skaffat! 🙂

 7. SNÄLLA! Kan du inte fixa en bild på dig med markerade bågar!?! Dom är fina du har, men jag tycker om markerade bågar och tror att du skulle se ”yngre” ut 🙂 Man gör faktiskt oftast det. Rena glasbågar = ”gamla” läsglasögon!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..