The joy

Middag i Bromma Blocks-gallerian. The väry last day. Nu packar vi ihop butiken och återkommer i jul. Tack alla kära bloggläsare som har varit förbi, ni gjorde att jag stod ut! I morgon är allt som vanligt igen.

image

 1. Hej Mona! En sån där fråga man slänger ur sig till var och varannan liksom…hur mår dina armar efter operationen och rödblosset…?

  1. Jo, tackar som frågar! De läker sakta men säkert. Eftersom jag har rätt taskig läkhud så kommer jag få fula ärr, men det skiter jag i. Im so happy! Ska lägga ut foton på bloggen snart tänkte jag.

 2. Mona! Jag är ett nytillkommet fan som har sträckläst och skrattat mig till tårar hela helgen. Bloggen har fått en given plats i telefonens bokmärken och din blogg sparar jag alltid till sist när jag plöjer dagens inlägg, det är som att spara vaniljen i ett wienerbröd!!
  Tack för en fantastisk blogg!!!!

  1. Först: Du är fan inte klok! Och då ska du veta att flera hundra inlägg saknas från tiden hos Bloggfamiljen, men de ska snart läggas in här.
   Sen: TACK! Jag blir jätteglad, verkligen. Och varmt välkommen. Här trivs alla för att vi är schyssta mot varandra utan att vara mesar..

 3. Mona! Jag är ett nytillkommet fan som har ägnat helgen åt att sträckläsa samt skratta tills tårarna sprutar. Tack för en helt fantastisk blogg! Den har en given plats i telefonens bokmärken. När jag plöjer dagens inlägg sparar jag den till sist, det är som att spara mittenvaniljen i ett wienerbröd!

 4. Och jag som fortfarande inte har lyckats ta mig till Bromma Blocks! Ja ja, jag får väl göra ett försök till jul då! (Om jag törs…)

 5. Tack för roligaste bloggen…o tack för att du vinkade åt tonårssonen när jag hade varit förbi dig…Vi mammor som alltid är sååå pinsamma!!! Ses igen..

 6. Har du testat Priorin för håret, Mona? Mig hjälpte det kanon, min frisör reagerade efter ett halvår och sa att sånt där hår hade jag inte innan operationen. Nu är det tjockare och lockigare. Min mamma är också supernöjd med den produkten. Finns på apoteket.

  Kram påre!

 7. Alltså…
  Så mycket som du tjatat om att du varit i Bromma Blocks på den här och de gamla bloggarna.

  När JAG har varit där har du aldrig varit där.

  Jag var till och med uppe på ditt favoritkaffeköpställe (där tydligen din favoritplatschef har slutat…) i lördags men icke var du där. Den nya trevliga platschefen berättade att du brukar vara där varje dag och till och med varit där samma dag.

  Nåväl skam den som ger sig. Jag får väl trilla förbi någon av era videobutiker, även om de inte ligger vid mina farvägar. Men där är du väl lika mycket som du är på Bromma Blocks… 😉

  Allt gott! Får se om vi råkas någon gång.

  Och du, jag gillar verkligen det du skriver.
  Har du blivit nominerad till årets humorblogg någon gång? Annars är det dags!

  1. Ameh! Hur kunde du missa mig?!! Och typiskt att jag var där samma dag också! Jag är däremot aldrig i videobutikerna. Tycker att du ska satsa på att hänga på bloggträffen i september. Du och 300 brudar…=)

   Och du, TACK för fina ord. De värmer i kärringhjärtat och nej, jag har aldrig blivit nominerad. Dom som bestämmer sånt där ser aldrig min blogg…=(

   1. Haha 🙂
    Vi möts nog någon dag ska du se.

    Måste nog kolla lite med frugan om den där bloggträffen…. Kan man undanhålla antalet brudar på något listigt sätt? 😉

    Vad är det för bloggträff? Den har jag missat?

 8. Hänger inte med som vanligt eftersom jag inte hinner läsa så ofta. Stänger och kommer tillbaka till jul? Hur menar du nu?

  1. ”Inte hinner läsa så ofta”!! Menar du att du har ett liv, eller?! Jo, vi har haft en så kallad pop up-butik, tillfällig butik, i Bromma Blocks i en dryg månad. Ikväll stängde vi den men kommer ha en likadan i jul…Vi är ju grossister inom heminredning och ska ju egentligen inte sälja direkt till slutkonsument men vi har inga återförsäljare just i BB, så det gör inget. Plus att i aldrig träffar slutkonsumenterna, vilket gör det här projektet extra kul..Puss, och hälsa. Är du kvar ett år till?

 9. Då förstår jag, typ som Tupperwarevagnarna nere på Centan i Solna alltså 😉
  D och brudarna gör sig redo för flytt norröver om tre veckor och själv missar jag den ljuvliga svenska sommaren till förmån för den bistra afrikanska vintern och landar hemma i Sverige för gott den 22 september. Ja, jag kommer få vinter, höst, vinter, utan att ens passera gå…

 10. Mona, vill du kanske gifta dig med mig ? ( jag är 25, kvinna, nyseparerad från en skitstövel och straight ) men ändå ?

 11. ånäääj – är du redan därifrån. Jag har haft för mycket på jobbet och varit sjuk och varit sjuk och varit sjuk så jag har ju inte kunnat koma förbi och hade hoppats på att kunna fulsmita från jobbet i nästa vecka 🙁 Buhu!
  Nog för att jag alltid längtar till jul, men nu gör jag det lite extra då 😉 Du får väl ha en bjudkaffe innestående till dess då…
  Har för övrigt inte köpt någon ny soffa än (!) men nu har vi ändå valt en – och tulpanpläden ligger och väntar – jag nändes inte ge bort den utan behöll den själv ;D

 12. Alltså, jag ÄLSKAR min tupp och kyckling jag köpte i lördags i Bromma Blocks, tyvärr var du inte där just då men jag fick träffa din gulliga kollega ist! Ångrar dock liiite att jag inte köpte en höna oxå men sambon var väldigt skeptisk till tuppen från början men tkr nog den är lite fin ändå så jag får helt enkelt nöja mig med dessa två så länge..hehe!
  Läser naturligtvis din blogg och skrattade så tårarna rann åt inlägget med posten i Bromma, flyttar till Traneberg om 2 veckor så jag hoppas jag inte råkar ut för han som luktar illa, bland det värsta jag vet nämnligen! Stor kram till dig och hoppas på att kanske träffa dig i jul ist 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..