Hells Angels högkvarter i Bromma

Hårda män i Smartcars? Vad hände med motorbikesen?

Well, jag antar att även tuffa, tatuerade hårdingar har oanade sidor.

Eller så har dom sparkrav.

 1. Hahaha.
  Jag var på Operabaren en gång då det satt två liknande killar där vid ett bord.
  Långt hår, jeansjackor med massa hd-märken och tatueringar.
  Det var på den tiden man fick röka på krogen.
  Ena av dem satt med en öl och den andra hade ett glas vitt vin framför sig. Han rökte dessutom blåa blend.

 2. Ha, ha, ha! Måste,förresten tacka för att du håll mig på gott humör igår. Läste alla dina nya inlägg på sjukhuset när jag piggnat till, hade sparat på dem så jag skulle ha nått att roa mig med. 😀 Efter en helvetesdag men en otroligt obehaglig operation så muntrade du upp mig! Löv jo!

 3. Usch…. Jag som är galet emot allt vad såna injektioner heter måste erkänna att det blev.
  , snyggt….. Jäklars..!

 4. Blev uppraggad av ett stycke ”skitfarlig mcsnubbe” på krogen för något år sedan… (när jag fortfarande ung och snygg typ)
  Hans raggningsreplik (med tillhörande puppyeyes och ljus röst) var: ”Hej, vill du följa med mig hem och bada skumbad? Äpple eller kaneldoft? 😀

  Så ptja… it´s not always what it seems like 😉

 5. Alla bikers har emigrerat till Småland denna helg för Bikemeet på High Chapparrall…. Jag var förföljd i fredags när jag körde hem från jobbet, men motorcyklarna svängde sen av mot Western-staden, puh! 😉 Å andra sidan såg jag sen i backspegeln att motorcyklarna hade små söta släpvagnar efter sig, verkade inte lika farliga då…. 😉 (jag fick lite feelings av Sons if Anarchy där en stund)

 6. De kanske bara har en mycket modig besökare där.
  Kolla efter om Smarten står kvar flera dagar senare, då är det dags att bli orolig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..