Skitpissochvademecum

Det här betyder problem va?

Typ skitmycket problem?

Som att datorjääävelnkrasharvilkenminutsomhelst va?

 1. Darling, jag vet ingen som har så mkt problem med sin dator som du. 🙂
  Är du säker på att du inte laddar hem porr å sånt?

  1. Så jävla kul man kan vara då! Nä, den är skitgammal och har faktiskt hållit längst av alla mina datorer, 2,5 år! Köper en ny i morgon för vi har redan kört det där med rensa och diafragman, eller vad fan det nu heter..

   1. I’m a funny bitch!
    Jag hade min rosa i 5 år, dog när jag tappade den i golvet på en efterfest. Den jag har nu har levt i 4 år. 🙂
    Men så surfar jag ju inte porr heller…. 😉
    Fniss.

  2. Haha. Inget har fått mig att skratta så gott på flera dagar. Jag kan se Mona sitta, sur som ett bi och porrsurfa ( i 4 fönster samtidigt pga tidspress) samtidigt som hon packar smide, beställer tupphelveten i det 5:e fönstret, och pratar med ( muttrar till) maken i telefon. Jomenvisstsörrö. Multitasking, det är du rätt bra på, dear darling.

   1. Hahaha härlig beskrivning av vad jag tror är sanningen om Mona ;))) Men Jupp, hundra år sedan igen (SnoppogaMalin) Hur har du det och har du nån blogg nu för tiden?

    Mona, min dator varnar för 427 systemfel (eller vad det stod). Jag misstänker att det är dags att spara ner foton och annat viktigt men har inte fått det gjort. 427 fel liksom, borde ju paja typ förra veckan egentligen…

 2. Jag tycker det ser ut som att datorn blivit avstängd för snabbt, typ om strömmen varit borta och den stängt av sig…

 3. Inte då. Vad det först och främst betyder är att nu är det dags att göra nya back ups, städa ur lite cookies och skit, och köra en defrag till att börja med.

 4. Så där blir det med jämna mellanrum för mig också på min bärbara, men den bara startar om sig själv och så är den som vanligt sen. Men nog är det konstigt allt, och min dator är inte gammal heller så man kan ju tycka att den ska sköta sig utan nåt trams. Hoppas det ordnar sig för dig och att den inte kraschar totalt. Men om det är nån tröst i eländet då så är min lika som sagt och den har klarat sig hittills…

 5. troligtvis ett minnesfel, så rekommenderar att då går igenom minnesmodulerna och ser om någon av dem är skadade eller defekta.

 6. Nejdå 🙂
  Det där var en snäll ”bluescreen”, som ett litet motorstopp. Starta om och det borde funka finfint igen. (Läs sen igenom vad det stod när du har lugnat ned dig för att se om det är något du kan förhindra framöver. Gör backup då och då.)

  Haha jag fick just meddelade från sidan att jag bör sänka farten, kommenterar för snabbt. Himla sött 🙂

 7. Det är en laptop va? Jag är totalt oteknisk men liknande hände mig och då fick jag råket att ta bort batteri-enheten i botten, låta vara en stund och start om bara med sladd… Hoppas det löser sig, hatar sånt där! Likadant med bilar, de ska bara ticka och gå… (ja, kanske tanka då och då men…)

 8. Får du igång datorn efter en omstart och den kära blåskärmen inte börjar dyka upp stup i kvarten behöver du inte oroa dig det minsta. =)

 9. Dax att köpa en dator från det där fruktföretaget, APPLE?! Slå en pling om du behöver en kunnig mac-guide 😉

 10. så där gjorde min dator också för några veckor sedan. Jag hann inte ens läsa texten innan den slogs av. Och så där höll vi (jag och datorn) på i några dagar tills den vägrade prata med mig alls.
  Det visade sig att moderkortet hade lagt av. Varför heter det moderkort förresten, är det för att det ska en mamma till att hålla rätt på alla?
  Nåja, nu har jag en ny dator, för dte kostade penkisar att laga den gamla….

  kram på dej!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..