Och mitt när man är som på mest dåligt humör, så tittar solen fram

Meddelandefält:

Hej!

För flera veckor sedan mailade jag dig ang brickan ”barnbarn är livets efterätt” och du o din kollega Kajsa fixade det jättesnabbt och det blev en uppskattade present till svärmor (hon älskade den!) Jag vill bara tacka för den snabba o proffsiga servicen, underbart att ha att göra med folk som vet vad det innebär att ha ett serviceyrke! Framförallt blev jag extra glad att ni gjorde jobbet när ni lanserade er hemsida bara ca två veckor efter! Vissa personer hade bara hänvisat till den. Tack! o fortsätt blogga, det förgyller min vardag!

Vänliga hälsningar

Mia (www.enmakalostvanligfamillj.wordpress.com)

  1. Jisses, då har jag också gjort en beställning via DH. En likadan bricka till mormor i födelsepresent… skit bra! Jag hoppas fler går in o beställer, för det unnar jag Dig! Kram

  2. Läste ditt inlägg om muschen och epilatorn, och konstaterade att du nog var mer än lovligt knasig. Själv har (hade) jag bara lite ljust fjun på överläppen men tyckte inte att det syntes alls. Dagen efter jag läst ditt inlägg utbrister en av tonåringarna på jobbet: nu tror jag du får ta och raka dig snart. Säger bara: SM i dåligt självförtroende! Det har gnagt sedan dess så i morse gjorde jag slag i saken, inte epilatorn – så galen är jag inte!! Nej, jag följde råden i kommentarsfältet och använde mig av vaxremsor – och herrejävlar vilket misstag det var!!! Let me tell ya – it hurts like hell!!! Så idag har jag inte gått omkring och oroat mig över muschen. Nope – inte alls!! Att det ser ut som om jag har ett babianarsle mitt i fejjan vad gör det??? Det måste ju vara ett mycket bättre alternativ än musche iaf? Med jämna mellanrum har jag muttrat för mig själv: jävla Mona! Varför fick hon mig att grubbla på detta? För att sen fråga mig själv: -VARFÖR lyssnade jag inte på Mona och gjorde detta en dag då jag inte skulle möta en massa människor?

      1. 🙂 DeN bjuder jag på! Kan i alla fall konstatera att det inte kommer att hända en gång till på en arbetsdag, för jäklar vad läppen blev irriterad och svullen! Och helt ärligt – blir det någon fler gång vete fan om jag inte testar epilatorn! 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..