Ibland har man flyt, eller ja, det beror på hur ni ser det

Igår hände något märkligt.

Som ni vet så har jag ju en ettjävlahelvetes släng av åldersnoja. Jag veeet, det är inte viktigt, och man är inte äldre än man gör sig och bla bla blattanbla…

Men nu är det som det är. Jag läser om Botox och annat skit men eftersom rent nervgift i fejset inte lockar mig så mycket, så går gränsen vid just Botox. Alltså, före Botox.

Jag har däremot läst på lite om Restylane, som ska var harmlöst men effektivt. Jag har såna där citationstecken runt munnen, som är en klart bidragande orsak till att jag ser så förbaskat sur ut jämt. Hur som helst, jag har inte kommit så mycket längre än att jag har läst om möjligheterna på nätet.

Igår träffade jag en person som jag har lärt känna via bloggen. Har ingen lust att outa henne utan lov så den beskrivningen får räcka.  Hon är på Sverigebesök och vi sitter och pratar när hon får ett samtal från sin syster, som bor här. När hon lägger på så skrattar hon till och säger att syrran undrade om hon ville ha gratis Restylane, men hon avböjde.

Jag ba’: ”VA säger du nej tack, är du galen?!

Hon ba’:”Det är inte riktigt min grej… men, vill du ha?”

Jag ba’: ATT JAG VILL, ge hit för sjutton gubbar!

Det visar sig att syrran hennes jobbar på Akademikliniken och i kväll ska dom ha ett event och behövde en person att demonstrera på.

Jag ba’: Gaaaahh, jag kan bli hennes nya bästa kompis!”

Så jag mailade ett foto och nu ska jag infinna mig där kl 18.00 ikväll.

Vill ni att jag ska blogga om det?

Uppdaterat: Hörrni, ser att ni oroar er för att jag ska se ut som Anna Anka, jag ska INTE göra nåt åt mina läppar! Bara sursträcken och möjligen arg-strecket mellan ögonbrynen.

 1. Vill jag äta grillat på sommaren??
  JA-blogga,fota!

  Lycka till! I värsta fall kommer du ju bara att se ut som en EMOfjårtis ist för en surkärring hahahaha!

 2. Klart vi vill!!! Är 35 och ännu (typ) rynkfri, men vill ändå höra hur det går. Om inte annat för det lär ju hända nåt skoj när du är med 😀

  Kram och lycka till!

 3. ah men så klart, ge hitt den som blir över. För övrigt din blogg förgyller vardagen. Även den tråkigaste morgon blir bra efter att ha läst dagens inlägg.

 4. Vill vi att du ska blogga om det? Känner du oss inte alls…? Vi vill veta in i minsta detalj, allt och gärna lite bonus detaljer 😉

 5. Är en grodas rövhål vattentätt??
  Självklart! Vill både läsa omdet och se bilder.
  Otroligt kul! Grattis!

 6. Ja blogga gärna. Jag är nyfiken på restylane. Är bara 31, men ser ut som 41 🙁
  Skulle vilja veta om det blir någon skillnad.

 7. Som nybliven gbp opererad ( 7 maj ) så kommer jag väl se ut som en blodhund i fejset om ca. 6 månader , så smaskiga bilder före och efter tas tacksamt emot. Vem vet man kanske självligger i stolen under sprutorna om nåt år eller så . Dessutom så e jag ju skitgammal 50 år och skinnet e ju inte lika elastiskt som det var förr. hmmm.
  Lycka till ikväll / Sussi

 8. Neeeejjj!!!, gör det inte!! Man ska inte hålla på med sånt där om det inte är ett handikappande problem man har! Du är fin som du är! Spruta in främmande ämnen i kroppen sådär. Vem vet hur kroppen reagerar efter ett tag. Fyyyy, jag skulle fan ha betalt om jag skulle göra något sådant!!
  But that´s my opinion! You decide!! :o)

 9. Men varför Mona, jag gillar dig på så sjukt många sätt men det här är jag inte så förtjust i! Om fler och fler fortsätter göra såna här ingrepp så kommer ännu fler att må dåligt över sina rynkor. Det går ju inte att veta vilka som gjort det –> andra blir avundsjuka på de som inte har rynkor. Fast de EGENTLIGEN har det men de nu är borta.

 10. OM JAG VILL SE????
  Bring it on baby 🙂
  Du visar ju SANNINGEN så ingen tvekan!
  Jag har oxå argstreck mellan ögonbrynen som jag vill trolla bort….fråga gärna lite bra å dåligt till bönan som utför!!!
  Snacka om FLYT du har!
  Lycka till!
  Mia

 11. JA! För böfvelen! Blogga om det, kvinna! Jag har exakt samma problemområden som du, jag vill veta hur det blir.

  Och så vill jag ha en update på dina armar också. Hur går det? Blev det snyggt? Äru nöjd?

 12. Om du nu ändå skall göra det så blogga om det, men VARFÖR skall du göra det? Lite rynkor hör till ett ansikte, och det där på bilden ser ju helt naturligt ut!

 13. Blogga du på! Själv är jg stolt över mina skrattrynkor och tänker behålla mina men de däringa handtagen i sidan skulle jag inte ha något emot att bli av med……… Och ännu har ja inte hittat något gym på Kastrup så jag kan träna bort dem……

 14. Tänker pausa eller i alla fall filtrera bort en del av dina inlägg. Som manlig läsare är utseendefixeringen fruktansvärt trist.
  Det finns ett billig, smart, enkel, lättillgängligt, rättvist, sätt för en kvinna att bli vacker och sexig. Det är att le och skratta. HÄR levererar du massor med skönhetsmedel med dina inlägg ( exkl de med utseende- och åldersfixeringar ) till dina läsare. 😉
  Tagga gärna inläggen så underlättar du filtreringen 😉 , för skratta vill jag gärna fortsätta med. Jag gillar ju faktiskt de flesta av inläggen.

  1. Har funderat hela dagen på ett svar som ditt. Tack bigfive, bättre hade inte jag kunnat uttrycka det. Tycker att det är synd om dig, kära Mona, när du aldrig är nöjd med dig, oavsett viktnedgång och fixade gäddhäng. Kan det vara så att dina nya vänner inte har nåt annat för sig än att titta i spegeln? Min blir ju som de man umgås med… Önskar att du hittar din egna skönhet och blir nöjd med dig. Det hjälper inte att skära och spruta bort surtanten, den måste jagas bort. Kärleken och harmoni kommer från hjärtet, om vi säger så. Puss på dig!!

   1. Tack Janine!

    Ska försöka mig på lite mer ”konstruktiv” kritik till Mona.
    Jag upplever det som att denna bloggs starkaste sidor är relationen med make/chef/djävul/BradPittkopian?/samt familjen. Även en hel del arbetsrelaterat material är gudabenådat.
    Här kommer skrattanfallen mycket frekvent.

    Men när inläggen handlar om kläder, utseende och smink finns det ”många” andra bloggar som är i min bedömning kan vara roligare, kreativare och intressantare.
    Frågan är vilken publik du vill rikta dig till?
    Ska det kännas riktigt gott i magtrakten och/eller är det viktigt med stora besökssiffror?

    Låt stå för att detta är min uppfattning.
    Släpp fram maken lite mer 😉

    I allra största välmening hoppas jag du läser detta!

    Mvh Bigfive!

 15. Men hallå, hur är det ställt nu?! För vem är det du inte duger som du är? Du behöver ju inte göra det av medicinska skäl och inte heller av utseendemässiga (tycker jag). Du ska alltså släta ut det som ger ditt ansikte karaktär och gör att du ser ut som en mogen kvinna (inte gammal!)?!?!!! Knäppgök! 🙂

 16. Är det Restylane Vital så tänk på att den är fuktåtergivande, dvs kan dra fukt till sig (vätska). Jag provade mellan ögonen ( på arga 11:an) och på ( ) runt munne, precis som du tänkt dig. Jag fick en stoor bula som ömmade mellan ögonen, för den samlade på sig vätska. Inte kul att vara bulig i pannan. Likadant runt munnen. Så Restylane var inget för mig i allafall.

  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Rövansikte idag 😮

 17. Gört! Alltså både och, behandling och blogga!
  Jag gjorde faktiskt Restylane igår, för första gången, och just på AK. Ont som fan gjorde det, svullen blev jag och blåmärken verkar jag få 🙁 Men hon som gjorde det sa att det tar ett par dar innan resultatet visar sig, så jag väntar och hoppas.
  Ska bli spännande och se om det blir lika för dig, eller om just jag hade (som vanligt) en jävla otur!

  1. Jag satte mina sprutor i survecken och 11:an. Blåmärken har jag, speciellt mellan ögonen. Ser inte klokt ut! Å svullen runt munnen är jag. Ser nästan ut som att nån pucklat på mig! Det ska gå bort efter några dagar sa de, så jag hoppas på det eftersom jag ska på stor fest i helgen. Men jag ska inte döma ut detta utan vänta på det slutgiltiga resultatet. Så de så!

 18. haha, du vet att du kommer ha två röda streck runt munnen en dag eller två va’?
  – men man kan tydligen sminka över dem efter 3-6 timmar
  Jo, serru, jag bor granne med en jättetrevlig tjej som har Skönhetssalong i huset där de visat bl.a en sån här behandling…
  Hoppas du blir nöjd

 19. Brukar inte kommentera här men har följt din blogg i ungefär ett år. Tycker du verkar vara en äkta och sann person men blir förvånad över att du är så utseendefixerad. Har själv gjort en GBP och skulle av medicinska skäl vilja ta bort en del av min överskottshud nu men aldrig att jag vid 45-år skulle vilja försköna en del av mitt ansikte. Mina rynkor är ju en del av mig! Tycker att hela utseendefixeringen är barnslig och amerikaniserad.

  1. Åhmen ior, så där ska du väl inte vara!
   Utseendefixeringen är väl inte en amerikansk grej!
   Alltså.. mina latinamerikanska vänninor är dubbelt så utseendefixerade än alla amerikanska kvinnor som jag känner. Skönshetsingrepp är mycket vanligare i Latinamerika än i USA ju. Där är det superbilligt att göra skönshetsingrepp och man gör det under lunchtid, precis som om man går till frisörskan.

   I och för sig… Mexiko, Mellanamerika och Sydamerika är också Amerika.. men du förstår vad jag menar.

   Sedan är det också rätt så vanligt bland asiatiska kvinnor, även om det inte är på samma sätt som i Latinamerika. Medelklasskvinnor i Asien vill ju ha främst den s.k. västerländska näsan (inte platt), lite ”öppnare” ögon, och större bröst.

   För att summera: önskan att känna sig snygg är universal. Den är absolut inte amerikanernas förtjänst.

 20. Har man en gång börjat så slutar man inte…
  Just därför har jag inte vågat börja. Skönt att du blir min försökskanin!
  Sen ska jag nog både börja och fortsätta. Pannan och rynkor kring ögonen är No 1.

 21. Neeeej…gör det inte! Har du väl börjat så kommer du nog alltid vilja fortsätta och vid 70-års ålder kommer du ha ett förstenat ansikte som de amerikanska rika kärringarna!

  Att åldras hör ju till, alla vi åldras ju! Jag är snart 42 år och har som alla andra rynkor runt ögonen och i pannan men så är det ju, jag vill inte se ut som 25 år när jag har barn som närmar sig 18 år.

  Det som gör människor vackra, trots rynkor i ansiktet, är ju faktiskt glädjen, utstrålning och skratten och det tycker jag verkligen du verkar ha!!!

  Hoppas du blir nöjd oavsett vad du väljer! 🙂

 22. Gör som du själv tycker, det blir ju bäst så. Jag tror inte att du gör det för någon annan utan för DIN egen skull. Skulle någon fråga mig om jag fick prova på gratis så skulle inte jag tacka nej iallafall. Jag är snart (harkel)40 och ser f-n ut som 50+, hur kul är det liksom:(. Jag känner inte igen mig när jag ser mig själv i spegeln. Dyra krämer har inte hjälp ett skvatt. Jag har inte en 11 mellan ögonen utan det står 1111 😮

  Självklart ska du blogga, inget snack om saken. Lycka till!

 23. Åh men Mona du är ju så himla fin som du är?? Ett besök hos frissan så kommer du se ut som en Hollywood stjärna!!! Nä spruta in något please, är det för att du umgås med tjejer som är minst 10 år yngre som gör att du blivit så åldersfixerad? Trist tycker jag du är ju verkligen är toppen som du är! Och som någon skrev du fixar du till allt ,vad är det för signal till unga flickor/döttrar etc idag? Många som har provat eller gör diverse ingrepp säger själva att dom inte kan sluta vilket glädjer alla dessa kliniker som då tjänar sjuka pickadollers på oss osäkra kvinnor.

  Gillar dig ändå iaf:) MIa

  1. Oj Mia, av en händelse så råkade jag titta i min spam-korg och där låg din kommentar. Fattar inte varför, men om du upptäcker att dina framtida kommentarer inte kommer upp så maila mig…

 24. Mitt skönhetsråd är sluta bekymra dig över ditt utseende, bekymmer ger dig bara fler rynkor.

  Visste du att rynkor går i arv, föräldrar får dem av sina barn.

  Ett äpple mister inte sin goda smak även om de får några rynkor i skalet, detsamma gäller dig.

  Så länge du flirtar med ögonen ser ingen dina rynkor.

  Istället för rynkor………………… kalla dom LIVSLINJER
  Ansiktet är livets gästbok. Här kan lycka, sorger, smärta, skratt, stolthet och oro lämnat anteckningar efter sina besök. Bär linjerna livet skrivit till dig med stolthet.

  Kram

 25. Gör det du mår bra av. Självklart ska du blogga om det, det vore konstigt om det skulle ”smusslas” med det. (Jag är glad för bra gener + använt solskydd hela livet, har inte många/djupa rynkor och är 30+ och får oftast visa leg på systemet) Du verkar få.en spännande helg/veckoslut med ny frisyr och ansiktsinjektioner 🙂

 26. Nej, jag tycker naturligt är finare, men nu är du redan där, så hoppas du blev nöjd!
  Jag tror att du skulle passa fint i lugg och att det skulle vara ett sätt att mjuka upp runt ditt ansikte och det som du ”inte vill se”. 🙂

 27. Men Mona, du behöver inte…. i o f sig är jag lite nyfiken, har själv funderat på ”surlinjerna” runt munnen, men jag är ju en jädra massa år äldre än du… Antagligen är det redan klart nu så hoppas du blev nöjd. Gjorde du det inte så är du jättefin ändå. Gör som någon sa… LE, då försvinner alla fula linjer 🙂 kram på dig!

 28. Nu är det nog försent att kommentera för du har väl redan gjort det?
  Hoppas att det blev bra iaf 🙂

  Jag tycker bara att det är så synd att vi kvinnor inte ska få åldras med ärlighet…att det på ngt sätt skulle vara fult med ”streck” och rynkor. Att det ska sprutas in och dras ut, opereras bort och opereras in….

  Varför är det så ”fult” att åldras?

  Åsa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..