Me and my beautiful garden

Vad sa vi nu, det här var inte ogräs va?

 

I så fall så har jag norra Stockholms snyggaste trädgård.

 1. Nej det där är Taraxacum officiale !!!!!
  Helt vanliga , överblommade MASKROSOR. haha nu förstår jag att du inte är en stjärna på växter. Jag satt på min gräsmatta i förra veckan med en stor skruvmejsel och bände upp dom små jävlarna och lade i en hink , morgonen efter vaknade jag utav att det lös små dumma gula solar i mattan och då var det bara utigen och mejsla bort dom …..så höll jag på hela veckan , och gissa hur det slutade ???? Jo jag åkte på en kraftig urinvägsinfektion av att ha suttit på marken och blivit kall om lilla rumpen.
  Och om sanningen ska fram så fick jag googla fram det latinska namnet 😉 . Men längst ner till höger så ser det ut som en smutronplanta och det e minsann inte ogräs.
  ha det så bra i din trädgård och njut av allt grönt som växer , vare sej det e ogräs eller inte. ( amatörodlaren ) Sussi

 2. Snygg ”rabatt”. =D

  En annan grej.
  Har det senaste regaerat på att dina inlägg inte längre uppdateras på FB som de gjorde förut. Gick in på din sida och ser att den senaste som finns där är talibanens tv-vanor. Kanske nåt tekniskt sturl här eller har jag missat nåt?
  Var hur som helst kanon när nya inläggen kom på FBn, man vill ju inte missa. =)

 3. Oh my…. DÄR får JAG mina prickar (appropå det vi pratade om tidigare). Jag kan INTE med maskrosor!!!

  Min far klipper tom grannens gräs för att hålla undan maskrosorna från våra tomter 🙂

 4. Nä hur kan du tro att det skulle kunna vara ogräs!?!

  Är ju sådana som ser till att vår gräsmatta ser grön och fin ut. Dessutom är det ju en bonus med fina blommor. 🙂

 5. Gillar patineringen av staketet, den har du gjort bra.
  Jag håller ständigt på att försöka klura ut hur man gör patina på saker i skala 1:12.
  Kan du berätta hur du gjorde för att få till det så snyggt?

  1. Hahaha, skojar du med mig? Det där sattes upp när talibanen var 1 år för att hon inte skulle gå rakt ut där och landa på bilarna. Ännu ett av våra ”temporära” projekt här hemma! Har inte rört staketet. Någonsin.

 6. Min taliban älskar de där ”blommorna”.. Du kan få hyra henne..!
  Eller så kan jag betala?

  Efter lördagsmorgonens,(kvart över jävla sex) klockrena kommentar är hon nämligen ganska billig:
  ”Mamma, du snarkar som en Gris!”

 7. Jag funderar på att lansera maskrosor som potenshöjare i Asien, med tanke på hur min tomt ser ut kommer jag bli rikare än von Anka. Dessutom räddas några stackars noshörningar på köpet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..