Och så det där ”nämen jaaag vet inte!”

Ni vet ju vad en sån här är va?

Sedan 1,5-2 år tillbaka så har jag saknat ett gäng av dom här. De har liksom tagit slut i kökslådan. Mycket märkligt. Och jefligt irriterande. Så jag har tagit för givet att det är maken som har råkat slänga dom varje gång han slänger brödpåsarna. Ja, jag skyller helt på honom eftersom det inte är ovanligt att skokrämen står i kykskåpet i det här hushållet. Han är nämligen aningen disträ. Jag har varit på väg att köpa nya hur länge som helst, men glömmer alltid bort det.

Det här är ett överskåp i köket. Som inte jag når upp till.

Det är makens chipsförråd. Igår flög f-n i mig och jag gick och hämtade en stege. Och se på fan:

Ett litet chips-stash. Med femtioelva klämmor. I flera av klämmora så satt det dubbla påsar.

Och jag kan ärligt säga att jag inte är ett dugg jefla förvånad!

Sa jag att vi har levt ihop i 16 år?

LOADING..