Ja men grattis till mig själv så här på Mors Dag

Idag jobbar jag i Bromma Blocks-gallerian.

Det var inte planerat.

Idag är det Mors Dag.

Det är planerat.

Tack käre make för att jag fick arbeta på Mors Dag.

Du kan sova i källaren i kväll.

…och resten av månaden också.

 

 1. Hade jag vetat det lite tidigare kunde jag kommit över pölen och tagit dina timmar, här var mors dag för några veckor sen redan! Hoppas det är en (rejäl) överraskning som väntar när du kommer hem! 🙂

 2. Men det va ju typiskt att jag inte internetade lite tidigare. För då hade jag satt mig i bilen och kommit förbi dig. Hoppas att maken har lagt lite skumpa på kylning och överraskar dig med en smarrig middag. det är man fan värd om man får jobba på mors dag. Kram från en morsa till en annan.

 3. Jobba slippr jag men maken hade glömt bort mors dag och då är vår son inte ens ett. Det finns ju viss förbättringspotential om man säger så…..

 4. Den saken är klar att nu förväntar jag mig att maken köpt Prada plånboken och ser till att soffbordet du önskar dig blir ditt För jag anar att om du får dessa så kanske du kan förlåta honom och han i alla fall kan få sova på soffan.

 5. Stackars dig som får slita. Jag har inte gjort så mycket mer än blivit förvånad över min morsdagpresent ( som maken inhandlade på 2 min på väla-centrum idag); en fotbollströja, landslagets m nr 10 på ryggen…..hmm, hur visste han…preciiiiis vad som fattades i min garderob.
  Tur jag hade köpt ett fint silverhalsband med texten Mamma , och med en sötvattenspärla i mitten:-)) Heja mig !

  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Prada våren/sommaren 2012

 6. Lyllo dig som fick slippa skiten å åka å jobba…nästan så jag ringde jobbet å fråga om dom inte behövde mig lite idag…

  Inga blommor inga paket ingen tårta inte ett handgjort sketet dagis kort så långt ögat kan nå så åt helvete med morsdag! Jävla påhitt för att ge mig ännu en dag på året att tro att jag skulle få nån form av uppskattning!

  Så jag har det värst *lipar* pillutta

  1. Samma här! Ingen som fixade frukost, tills jag intog köket. Ingen kram, ingen puss, ingen som helst uppvaktning! Så jag bestämde mig för att dra! Tog min handväska och åkte till grannstaden, promenerade, solade, åt och drack gott, för att kl.18 återvända och igen försvinna på en långpromenad med hunden. Det var en underbar dag. Fast jag blev lite ledsen varenda gång jag såg en lycklig familj…….

 7. Alltså. Finns ju inte i min mans head att komma i håg mooorsdag! Trots att jag påpekar med STORA BOKSTÄVER att vi ska till min mor och fika, för det är ju MORS DAG i dag. Jaha, säger han. Trevligt. Trögspjäll!

 8. Du kan inte mena ALLVAR!? Ställde karlsloken inte ens upp på Mors Dag? Iofs gillar jag inte idén med varken Mors eller Fars dag. Det är amerikanskt bullshit som vi av någon anledning importerat. Ibland kanske vi istället borde importera karlar som respekterar kvinnan…

 9. Stackars du 🙁
  Själv har jag fikat och ialla fall en son som bryr sig.
  Dottern är nog bakfull nånstans.
  Brukar iof vara tvärtom.
  Bitter ?
  JAG ??
  Ooooonej, då det är fler än dig det är synd om. :-))

 10. Sonen kom med en egenhändigt ritad (och intitativ:ad) tecking fylld med hjärtan och svenska flaggor! Maken med ljus, tvål och en doftande handduk – snacka om att jag blev förvånad – han brukar inte lägga dagen till ära på minnet … ”Men pappa” säger sonen ”ger du bort tvålen, ljuset och handduken du fick igår? Jag ville ju ha dem.” Tänkte väl det, gratisprylar som gavs bort när finhooden visade upp sig i lycra i går – visste att det var för bra för att vara sant!

  Stor kram till dig – från en mor till en annan <3

   1. du har en äldre dotter också…just saying =) plus att det räcker väl med en teckning, plockade blommor? eller måste det va från en affär??

    denna hysteria när det gäller morsdag… voine voine, blev inte firad … överallt på fejjan tex…. so what??

     1. okej, jag förstår =)

      tänkte mest ,typ, barnen firar mamman, storasyster hjälper lillasyster med detta

 11. Oooo Mona Mona 🙁 jag tror du är mer arg för att du fick jobba en söndag, än för att det är Mors dag.
  För mig är Mors dag varje dag 24 h. När jag vaknar och ser mina små bus ungar, när jag sliter och tar hand om våra 8 mån tvillingar under dagen och får ett leende från de. När jag lagar mat och hämtar min 3,5 årig dotter från dagis, och hon äter och njuter av maten och upprepar hela tiden ”mmm vad gott mamma, tack mamma” 🙂 nr jag hör ordet mamma tusen ggr om dagen mamma mamma 🙂 När jag muser och gosar med alla tre innan läggdags, när jag lägger de små och pustar ut ” yes jag klarade den här dagen galant” när jag läser saga för min dotter och hon ska alltid behöva berätta sina planer för morgondagen precis när hon lägger sig i sängen och det brukar ta minst 15 min innan hon kommer på orden. när hon säger ”GO NATT MAMMA, ÄLSKAR DIG ÄNDA UPP TILL MÅNEN, SOLEN,MARS OCH JUPITER OCH DET LIGGER LÅNGT LÅNGT LÅNG BORTA” Det kallar jag Mors dag och det är varje dag. 🙂 Puss och kram på dig, hoppas du inte jobbade ihjäl dig idag och att du orkar skriva något till oss snart. du är saknad här 🙂

 12. Nämen???Morsdag var det ju…alltså får vi ju hoppas att han uppvaktat SIN mor..du är ju ändock ”bara” hans fru..hahahhaaha..så ta det lugnt och djupandas…det är ju dina barn som ska i så fall uppvakta dig ellerhur???Följande sms fick jag av min son: Grattis på Mors Dag käre mor. Många kramar till dig vår allsmäktiga gudinna, ja, helt enkelt världens bästa mamma<3<3<3. Det smset gjorde min dag!!! Hoppas du hade bra söndag trots jobb, själv jobbade jag hela helgen och det gick fint som snus..;)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..