Sällskapsresan på låda

Sedan magoperationen så kan jag ju inte dricka vin längre (det smakar pecka) så jag har noll koll på nya grejer som kommer.

Ska ha lite folk hemma i helgen och läste om det här och eftersom en av gästerna är Sällskapsresan-ärkenörd, så tänkte jag överraska honom. Beställde det och frågade dom på bolaget om det var drickbart eller bara en plojgrej, men dom sa att, fast det är nytt och att det på kort tid hade sålt bra, så är det ett bra vin… inte bara för att det är filmrelaterat utan för att det faktiskt är gott!

Änybody who knows? 

  1. Känner inte till just det där vinet, men har hitills inte lyckats hitta ett spanskt vin som inte är drickbart så det slinker nog ner. Dessutom är ju boxen, för ovanlighetens skull, så pass trevligt utformad att du kan ställa den på bordet och inte behöver hälla upp i en massa karaffer.

  2. Jobbar i branschen och detta är min kunds vin:). Har ju varit lite gravid tills februari så jag är väldigt dåligt uppdaterad dessvärre.. Hört att det ska vara helt ok. Vad ska du ha det till? Pratvin? Matvin?

  3. Jag skulle kunna tänka mig att köpa vinet bara för utsidans skull. Tänk att sitta ute på altanen en solig kväll och ställa den boxen på bordet. Garanterat succe även om det inte skulle vara en fullpoängare Barnsliga jag skulle få leka charterresa

  4. Har inte provat det, men jag älskar boxen och skulle nog kunna köpa det bara därför.
    Kom gärna med en recension från de som drack av det sen. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..