Ehh, ska nog undersöka talibanens tv-vanor

Härom dagen satt jag och byggde lego med talibanen under några timmar. Väry avkopplande. Hon är för övrigt rätt rolig: det bästa hon vet är att bygga lego, men då helst Star Wars. Apropå hin, hen och genusdebatter.

Ju mer avancerat, desto bättre.

Men det var inte det jag skulle prata om. Hon har sina rosa sidor också nämligen och igår ville hon bygga ett hem. När alla sängar är på plats så pekar hon på dubbelsängen och säger: ”det där är barnets säng”. 

Jag ba’: ”Öhh, okej.”

Sen gör hon i ordning två enkelsängar…och säger: ”det där är pappans….och nannyns. Dom har gift sig.”

Jag ba’: ”Öhh, okej.”

Jag frågar: ”Var är mamman?”

”Hon är här. Hon har varit med om en olycka så hon har inga händer kvar.”

Jag ba’: ”Öhh, okej.”

Jag ba’: ”Öhh, okej.”  Igen

Måste nog ta reda på ifall hon kollar på nån såpa i smyg.

 

 

 1. AHAHAHAHAHAHAHAA!
  TACK för dagens största garv! Underbart!
  Fast jag skulle nog också undra lite, haha.

  Och NU ska jag lyssna på er från radion, har ju glömmit det!

  Kram o trevlig helg på dig!

 2. Min som igår:
  -… och så kom jag hem och det var bara PAPPA hemma. Ingen mamma tänkte jag.
  – Var var jag då?
  – Du var död!
  – ??
  – och pappa slutade springa och nysa!
  …..

  1. Hahahaha, roligaste kommentaren.

   Alltid svårt att uppfatta tonen i skrift så här, men jag väljer att tro att du skämtade.

 3. Ja det är allt bra tur att det finns trosskydd för faaan vad jag garvade åt Ditt inägg!! Klockren liksom!!
  Jag bara älskar din blogg, även utan promílle i blodet och nybankad bäver!!! Barnledig kväll och snart vankas ett avsnitt ur ” Game of Thrones”…. har du inte sett detta under till TV serie så har du missat något. Bara att sätta igång att ladda hem fr Tankaner.com, då har du den svenska texten med!
  Ha det fortsatt gott Mona.
  /7Kram Rebecca i V-ås

 4. Är det där inte lite klassisk The Nanny komedi från ca klockan 5.30-6.00 på morgonen (TV3 så klart)?? Så om du ska leta såpor så är det nog ett bra ställe att börja på. 🙂 (Och vem vet kanske även är klädinspiration för Talibanen!?! 🙂 )

 5. Då kan jag säga att jag ”känner” en tjej som bygger jättehäftiga grejer i Star Wars -lego! För de små gossarna på ”mitt” fritids pratar gärna om detta lego och det byggandet men det finns inte på deras tankekarta att en tjej skulle kunna finna nöje i det, stock-konservativa pellejönsar alltså.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..