Jag ska bli flata

camillaskriver:

Gudskelov att du inte våp-pratar i falsett!!!

Du har en väldigt behaglig röst, prata på, jag skulle döda för din röst, undervisar en hel del och skulle gärna låta som du! (Det skulle studenterna vilja att jag gjorde också…)

Camilla, vill du gifta dig med mig?

Skulle passa ganska bra nu eftersom jag i morse bad maken hoppa och fara åt helskotta. Eller rättare sagt, jag bad chefen dra åt fanders. Med lite tydligare bokstäver. Typ ganska mycket.

Och när jag ändå var igång så sa jag upp mig också. Från 1 juni.

I alla fall tills han ber om ursäkt.

 1. Men så mörk och gammal var ju inte rösten. Hörde för mitt inre en väsande gammal tant, med tanke på vad du och andra skrivit. Du låter väl liiiite bestämd, men framförallt så påminner den ju om Elisabeth Tarras Wahlberg! Eller hur?!

 2. Hej Mona! Har lyssnat på hur det lät i radion igår… och jag tycker att du låter helt fantastiskt. Jag tycker INTE att du låter som en karl… Underbar röst! Lika bra som din blogg. Kramar <3<3<3

 3. Jag lyssnade en stund på radioklippet sent i går kväll, men kommeterade inte. Det är så knöligt att skriva på mobilen.
  Jag tycker du har en bra radioröst. Du har samma ”klipp” i rösten som i inläggen. Tyckte inte du lät sur eller gammal. Jag skulle snarare ge omdömen som effektiv och intelligent. Nu höde jag inte hela intervjun, men du klarade det galant! 🙂

 4. Hej Mona. Du har ju som så många andra tycker en väldigt FIN radioröst! Vem vet – du kanske får ett jobberbjudande? Passar väl bra nu som du har sagt upp dig 🙂 Kram!

 5. Du borde ju bli politiker! Du har en röst som är behaglig, bestämd, auktoritär. Jag lyssnar och sväljer allt du säger !
  Och som politiker kan du göra en massa avdrag, gissa vissa saker, delegera skitgörat, åka på invigningsfester lite titt som tätt…..Jäpp, jag röstar på dig !

  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Ja, jag är hemmafru. Frågor på det?

 6. Tycker heller inte du læt sur, kanske allvarlig och lite ovan att prata i radion men eftersom du var nervøs så var det ju inte konstigt. Sjælv låter jag både sur och snobbig ut nær jag blir stressad och det tyckte jag inte att du var.

 7. Nu har även jag lyssnat på radiopratet och jag fattar ingenting – vaddå sur och gammal? Kanske inte lika mycket fniss i rösten som när du var i Indien men det var kanske inte att vänta heller, eller!??!
  Du kanske skulle satsa på en karriär som ljudboksinläsare – jag skulle gilla att lyssna på det iallafall (om boken är bra vill säga…)

 8. Håller med,du låter inte alls som en sur och gammmmmmmmal kärring.
  MEN vad som slog mig är att det låter som om att du har en liten amerikansk brytning, på alla ord som slutar på r.
  Nu är jag inte flata men det är värry sexigt.
  Camilla

 9. Håller med de andra, du låter varken sur eller gammal. Du låter mycket cool (säger jag som snart är 42 år och inte ofta använder ordet cool! 😉

  Have fun in the sun!

 10. Men kom igen nu!!!! Din röst är sensuell (och j-vligt intressant). Dessutom vet vi som följer din blogg att du är störtkul och spännande…eller w t f ”helt jävla knäpp” ibland….and we love you!!!!

 11. @Camilla: du kan gå till logoped (eller kanske sångpedagog?) för att sänka rösten. Inget operation eller så utan bara byta teknik.
  Det gjorde jag för mitt röstläge förde med sig att jag åkte på stämbandsinflammation vareviga gång jag blev förkyld. Sen har det aldrig hänt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..