Det här med att jag lät som en surkart i radiointervjun igår

Okej, 99% av er tyckte att jag lät sur i radioinervjun och jag kom på vad det vara som fick mig att få en fullständig blackout sekundrarna efter att Charlotte tryckte på den gröna sändningsknappen.

Det stod nämligen plötsligt fullständigt klart för mig att den här intervjun inte var ett inlägg som man kunde gå tillbaka och redigera….eller ta bort. Nä, här skulle jag prata rakt ut i etern och vad i helskotta skulle jag göra om jag sa nåt fel. Eller svor. Jag som svär som en borstbindare när inte talibanen hör.

Näpp, det där var skitläskigt. Hade inte Magdalena varit med så hade jag kolat på riktigt.

Fast. Jag kan fanimej inte smälta att ni tycker jag låter som en surkärring.

Bajs på er.

 1. Jag tycker inte att du låter konstigare än någon annan man hör i radion, dvs privatperson som inte är van vid att sitta i en studio

 2. Jag tyckte inte alls du lät som en surkärring 🙂 Bara lite avvaktande och försiktig. Det är alltid lite svårt att veta hur folk ser ut, låter och beter sig när man bara läst deras texter. Tyckte dock du verkade mycket sympatisk! Mvh Smörande Läsare

 3. Alltså, har lyssnat men tycker inte att du låter som en surkärring,
  isf har man nog aldrig stött på en riktig sån! 😉
  Hoppas du hade en skön vistelse här i Sméstan!

 4. Nä Mona, jag håller inte med de som säger att du lät som en surkart. Jag lyssnade ”live” på intervjun och du lät samlad, redig och trevlig! Förstår inte hur nån kan tycka att du lät sur. Däremot var intervjun alldeles för kort – kunde varit mycket längre. Ha en bra dag.

 5. Gudskelov att du inte våp-pratar i falsett!!!

  Du har en väldigt behaglig röst, prata på, jag skulle döda för din röst, undervisar en hel del och skulle gärna låta som du! (Det skulle studenterna vilja att jag gjorde också…)

 6. Jag har inte lyssnat, men: Jag kan inte förstå hur någon som inte brukar prata i radio skulle kunna låta helt naturlig och som man brukar? Själv skulle jag aldrig utsätta mig för en sån sak, så heja dig som gjorde det!

 7. Herregud, du låter ju inte alls sur…Du har ingen gäll röst, du har som min man säger, en röst som man inte blir galen på om man bråkar 🙂

 8. Tycker inte heller sur men mer allvarlig än vad jag tror du är ”privat”, tycker både du o Maggan lät naturliga men hade gärna sett att det var en längre intervju.

 9. NU har jag lyssnat på rätt sändning!
  Tycker absolut inte att du lät sur! Din röst var mörkare än jag föreställt mig men inget negativt i det!
  Du gjorde en bra insats och det hördes INTE att du var nervös.
  Du är grym ju!

 10. Måste protestera – du låter absolut inte sur!!! Så de så 🙂
  Finns ju inte många som låter som man ”förväntar sig” heller, tycker du hade en mörkare röst än jag ”tänkt mig” – gillar den och säger som flera andra – du passar i radio!!

  KramKram

 11. Nä, nä! Inte låter du som en surkärring. Du låter fullständigt normal. Jag har pratat med dig på riktigt och du lät inte gnällig då heller ;). Ha det gott.

 12. Äh, lyssna inte på de andra surkärringarna. Som någon annan skrev så tyckte jag att du lät proffsig och samlad! Flams o trams-radio har vi så det räcker! Nej, stå på dig Mona för att du vågade vara med i radio helt avskalad utan en sådan där flamsig mask!

 13. Mona honey, du låter lite spänd i stämbanden motför vad du gör IRL men asså…du har en otroooligt behaglig röst. Ingen surkärringvarning där alltså!!!

  Kram på dig 🙂

 14. Äh jag tycker att du låter hur trevlig/seriös som helst!! Sen går det ju inte jämföra med Maggan som har en ganska ljus röst (och är 10 år yngre föölååt:)) Rösten förändras ju med åren tyvärr… och ju äldre man blir ju strängare låter man. Det kommer vi alla få vara med om….
  Sol på dig!

 15. 3 inlägg på inte många dagar! REKORD!
  Men favvo Mona! Du lät inte ful eller surkartigt! Men du lät inte som den sköna böna du verkar vara. Jag har nog fan hört typ överklass stockholms dialekt i mitt huvud, men fråga mig inte varför för du verkar vara så långt bort från överklass man kan komma i sättet att vara. Nog för att du gillar champagne och bling bling.. men ääh det jag skulle säga var att du var hur skön som helst. Jag vill höra mera!! Typ i Mix Megapols morgongäng i Göteborg!

 16. Nu har jag lyssnat igenom programmet. Spänd som en fiolstäng möjligtvis men någon häxan surtant vet jag inte om jag hörde. Det gulligaste av allt var när Magdalena sa att hon hade en lite ARME av vänner i bloggen. Har du också en lite arme av vänner i din blogg? Kan jag få vara med där?

 17. Jag vågade inte gå fram och hälsa på dig på Trädgårdsmässan för du såg så arg ut…och visserligen vet jag att man blir trött som utställare, men attans alltså…jag hade letat särskilt efter dig!
  Och så vågade jag mig inte fram.
  Det var ju tokigt!

 18. Du lät inte ett dugg sur. Bara glöm de som skriver det.
  Jag jobbar i skolkök och en dag var det en rar liten sexåring som sa att han tyckte jag hade fin röst. Då sa jag att jag tycker min röst är lite pipig. Ja, lite pipig kanske, sa han, men det gör inget! Sötnos!
  Tycker du har rasande snygg topp/tunika/blus på dig i Eskilstuna. Var haru köpt den?

 19. Nu har jag oxå lyssnat. Tycker att du har en behaglig röst och eftersom jag varken hört eller sett dig irl så kan jag inte höra att du var nervo. MEEN jag tycker att du ska klippa dig och få en frisyr så kommer du att bli så jävla snygg och se mindre hård/sur ut. (Hade min kusin från Ronneby här i helgen och berättade om din blogg, nu är hon oxå fast). Tack för allt jobb du lägger ner.

 20. Jag tycker inte heller du låter som en surkärring! Jag har en fråga…bloggträff med Magdalena? Jag som hängt med från starten här, har jag förtur? 🙂

 21. Jag tycker att det lät som du var handplockad från ett 0771-nummer där dom pratar om barnförbjudna saker till en hutlös minuttaxa! 😉

  Om man tycker att du lät som en surkärring så har man kanske träffat för få surkärringar!

  /Häxan Surtant

   1. Amen jag kan haka på! Behöver ett nytt jobb där man behöver ha huvudet på skaft. För det måste man väl på ett sånt nummer va? Man kan väl inte vara vilket trögspjäll från Norrland som helst? Va?? 😉

 22. Jag tycker om dig hur du än låter =))
  Jag tycker att om du är dig själv så är jag såå nöjd !
  Jag tycker att manfår vara sur , lite irro, lite glad ,eller vad som helst …
  Jag …är din

 23. Läst alla dina och andras kommentarer och var bara tvungen att lyssna på intervjun för att kolla själv; Vadå nervös???? Du lät ju som lugnet själv och kom med bra kommentarer till hon som intervjuade! Bra gjort! Vad gäller rösten så låter man ju aldrig som man själv tror utan tycker alltid att det låter helfel…jag vet!!
  Vad gäller bloggträff med övernattning tycker jag det låter helkul och då kan det ju vara värt för en annan att åka upp till ”hufvudstaden” och ha lite fest!!!
  Tack Mona för en go blogg!! Kram kram Cina

 24. Lyssnade nyss- inte 17 låter du sur ! Tycker du har en behaglig röst, tydlig o med en lätt underton av humor . Sådär så man hör att du lér lite när du säger nåt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..